Laat je inspireren

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte over het aanbod
  Zoeken

  Winkel

    /    /  Duo-dag  /  Duo-dag Sint-Amandsberg

  Duo-dag Sint-Amandsberg

  70,00 incl. btw

  Breng je zaterdagnamiddag op een ontspannende maar productieve manier door!

  • Data 1 aug – 12 sept – 19 sept – 26 sept – 3 okt – 21 nov – 19 dec
  • Tijdstip 14.00-16.30
  • Duur 2u30
  • Lesgever docent Atelier Aimée team
  • Inclusief gebruik materiaal en klei, thee & koffie
  • Locatie Atelier Aimée, Schoolstraat 12, Gent
  SKU: Duo St-A Categorie:
  Wissen
  Aantal

  Product omschrijving

  Ooit al eens met je zoon, dochter, pete-, metekind, kleinzoon en/of kleindochter potten willen draaien? Dit is je kans!

  Creëer tijdens dit uniek moment je eigen potjes. Het zijn mooie souvenirs die je thuis nog kunt gebruiken. Indien je dit wenst wordt je mooiste creatie door ons verder afgewerkt. Na een 5-tal weken kom je dit ophalen.

  Op een duo-dag is er plaats voor 5 duo’s. Je schrijft in per duo.

  Deze workshop is heel specifiek voor kinderen vanaf 9 jaar (tot 16 jaar) omdat de schijven te groot zijn voor kinderen jonger dan 9.

  Is een duo-dag ‘volzet‘, dan loont het toch de moeite om er eventjes op te klikken. Zo kan je je toevoegen op de wachtlijst.

  Bij Atelier Aimée kiezen we bewust voor kwaliteit. Ons team van lesgevers kent stuk voor stuk zijn/haar vak. Het overzicht van het hele team vind je hier.

  De Schoolstraat 12 vind je op 900m van Gent-Dampoort. Maw. het is perfect bereikbaar te voet, met fiets, bus en trein. Kom je met de auto dan kan je parkeren aan het parkje in de Achterstraat in Sint-Amandsberg (onder de bomen in groene zone). Die laatste 200m kan je te voet doen.

  De ingang van het atelier vind je door het steegje te nemen in de Schoolstraat tussen nummer 8 en 10. Je wandelt zo’n 80 m door het steegje en op je linkerkant zie je een deur. Dat is de ingang van ons gedeeld atelier

  Indien je niet aanwezig kan zijn staat het je vrij om deze activiteit als een leuk cadeau aan een vervanger te geven.

  Indien je meer dan 2 weken op voorhand annuleert voorzien we 50% terugbetaling. Indien je minder dan 2 weken op voorhand annuleert voorzien we geen terugbetaling.

   

  Je brengt best je goed humeur en heel veel geduld mee. Daarnaast heb je je eigen schort en handdoek nodig. Trek gemakkelijke kledij en schoenen aan die tegen een spat klei kunnen. Een ander niet onaardig detail is dat het best aan te raden is om korte nagels te hebben. Lange nagels kunnen nogal eens in de weg zitten. Ook je dierbare ringen en armbanden laat je best thuis.