Laat je inspireren

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte over het aanbod
  Zoeken

  Shop

    /    /  Duo-dag  /  Duo-dag Sint-Amandsberg najaar 2021

  Duo-dag Sint-Amandsberg najaar 2021

  90,00 incl. btw

  Je kan je inschrijven op de wachtlijst voor onze duo-dagen in het najaar 2021!

  We brengen je dan op de hoogte van onze nieuwe data.

  Zo kan je eens een zaterdagnamiddag op een ontspannende maar productieve manier door brengen!

  • Data één keer per maand (terug vanaf september 2021)
  • Tijdstip 14.00-16.30
  • Duur 2u30
  • Lesgever docent Atelier Aimée team
  • Inclusief gebruik materiaal en klei, thee & koffie
  • Locatie Atelier Aimée, Schoolstraat 12, Gent
  SKU: Duo St-A Categorie:
  Wissen
  Aantal

  Product omschrijving

  Ooit al eens met je zoon, dochter, pete-, metekind, kleinzoon en/of kleindochter potten willen draaien? Dit is je kans!

  Creëer tijdens dit uniek moment je eigen potjes. Het zijn mooie souvenirs die je thuis nog kunt gebruiken. Indien je dit wenst wordt je mooiste creatie door ons verder afgewerkt. Na een 5-tal weken kom je dit ophalen.

  Op een duo-dag is er plaats voor 5 duo’s. Je schrijft in per duo.

  Deze workshop is heel specifiek voor kinderen vanaf 9 jaar (tot 16 jaar) omdat de schijven te groot zijn voor kinderen jonger dan 9.

  Momenteel staat onze duo-dag op ‘volzet‘. Dat komt omdat we achterstallige uitgestelde workshops aan het wegwerken zijn. Als je je toevoegt op de wachtlijst krijg je als eerste de exacte data te weten!

  Bij Atelier Aimée kiezen we bewust voor kwaliteit. Ons team van lesgevers kent stuk voor stuk zijn/haar vak. Het overzicht van het hele team vind je hier.

  De Schoolstraat 12 vind je op 900m van Gent-Dampoort. Maw. het is perfect bereikbaar te voet, met fiets, bus en trein. Kom je met de auto dan kan je parkeren aan het parkje in de Achterstraat in Sint-Amandsberg (onder de bomen in groene zone). Die laatste 200m kan je te voet doen.

  De ingang van het atelier vind je door het steegje te nemen in de Schoolstraat tussen nummer 8 en 10. Je wandelt zo’n 80 m door het steegje en op je linkerkant zie je een deur. Dat is de ingang van ons gedeeld atelier

  Indien je niet aanwezig kan zijn staat het je vrij om deze activiteit als een leuk cadeau aan een vervanger te geven.

  Indien je meer dan 2 weken op voorhand annuleert voorzien we 50% terugbetaling. Indien je minder dan 2 weken op voorhand annuleert voorzien we geen terugbetaling.

  CORONA voorwaarde: als de cursus omwille van opgelegde corona-maatregelen niet kan doorgaan, wordt deze verplaatst naar een latere datum.

  Je brengt best je goed humeur en héél veel geduld mee. Daarnaast heb je je eigen schort en minstens twee handdoeken nodig. Geen vaatdoeken maar badstof, die absorberen beter. Trek gemakkelijke kledij en schoenen aan die tegen een spat klei kunnen. Het is ook aangeraden om korte nagels te hebben. Ervaring leert dat lange nagels in de weg zitten. Dierbare ringen en armbanden laat je best thuis.

  Vergeet ook je lunch niet!