Laat je inspireren

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte over het aanbod
Zoeken

Winkel

  /    /  Glazuurfabriek  /  Glazuurfabriek – GEANNULEERD WEGENS CORONA

Glazuurfabriek – GEANNULEERD WEGENS CORONA

320,00 incl. btw

8 lessen van ongeveer 3 uur.

les 1 & 2 : vr 28 februari 9.30-16u;
les 3 & 4 : zat 29 februari 13.00-18.30u;
les 5: vr 13 maart 19.00-22.00u;
les 6 & 7 : zondag 15 maart 9.30-16u ;
les 8: vr 20 maart 19.00-22.00u;

Locatie: Sint-Amandsberg

Lesgever: Stijn Vanacker

 

SKU: 403 Categorie:

Uitverkocht

Schrijf je in op de wachtlijst en we houden je op de hoogte wanneer terug op deze cursus / workshop kan ingeschreven worden

Product Description

Wat mag je verwachten in deze ‘grondige inleiding in het zelf glazuren maken?’. De reeks bestaat uit 8 lessen van ongeveer 3 uur. Elke les is er een deeltje theorie en een groot deel praktijk. De hoofdbedoeling blijft dat we samen oneindig veel testjes maken en bespreken. We vertrekken vanuit een achttal goede basisglazuren. En leren stap voor stap het gedrag van glazuren te begrijpen. We richten ons vooral op glazuren voor gebruiksgoed.

Als klap op de vuurpijl maken jullie tijdens de laatste les jullie eigen glazuuremmer. Zo gaan jullie uiteindelijk niet alleen naar huis met heel wat recepten (zeker meer dan 100 ? ) maar ook met een emmertje van jullie mooiste glazuur!

 

Bij annulering door de cursist ten laatste 1 maand voor de start van de cursus zal het volledige bedrag teruggestort worden verminderd met 25 euro administratiekosten.

Bij latere annulering of niet komen opdagen van de cursist wordt er geen terugbetaling voorzien tenzij Atelier Aimée vervanging vindt. In dit laatste geval zal Atelier Aimée de cursus terugbetalen verminderd met 25 euro administratiekosten.

De Schoolstraat 12 vind je op 900m van Gent-Dampoort. Maw. het is perfect bereikbaar te voet, met fiets, bus en trein. Kom je met de auto dan kan je parkeren aan het parkje in de Achterstraat in Sint-Amandsberg (onder de bomen in groene zone). Die laatste 200m kan je te voet doen.

De ingang van het atelier vind je door het steegje te nemen in de Schoolstraat tussen nummer 8 en 10. Je wandelt zo’n 80 m door het steegje en op je linkerkant zie je een deur. Dat is de ingang van ons gedeeld atelier