Laat je inspireren

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte over het aanbod
Zoeken

Winkel

  /    /  Initiatie  /  Initiatie – Sint-Amandsberg

Initiatie – Sint-Amandsberg

50,00 incl. btw

Start je weekend op een ontspannende maar productieve manier!

  • Data 11 sept – 18 sept – 25 -sept -9 okt – 27 nov – 4 dec
  • Tijdstip 19.00-21.30
  • Duur 2,5 u
  • Lesgever docent Atelier Aimée team
  • Inclusief gebruik materiaal en klei, thee & koffie
  • Locatie Atelier Aimée, Schoolstraat 12, Gent
SKU: INI St-A Categorie:
Wissen
Aantal

Product omschrijving

Een initiatie is een eerste en eenmalige kennismaking met de draaischijf. Op een gezellige avond kan je alleen of met een vriend/vriendin een initiatie bijwonen. Je krijgt voeling met de draaischijf en probeert de basistechnieken in de vingers te krijgen. In een groep van 10 personen creëer je je eigen potje. Je mooiste creatie wordt door ons verder afgewerkt. Na een 5-tal weken kom je dit ophalen.

Inbegrepen in de prijs: klei, koffie/thee en versnapering, afwerking van 1 potje (afdraaien, bakken en glazuren)

Bij Atelier Aimée kiezen we bewust voor kwaliteit. Ons team van lesgevers kent stuk voor stuk zijn/haar vak. Het overzicht van het hele team vind je hier.

De Schoolstraat 12 vind je op 900m van Gent-Dampoort. Maw. het is perfect bereikbaar te voet, met fiets, bus en trein. Kom je met de auto dan kan je parkeren aan het parkje in de Achterstraat in Sint-Amandsberg (onder de bomen in groene zone). Die laatste 200m kan je te voet doen.

De ingang van het atelier vind je door het steegje te nemen in de Schoolstraat tussen nummer 8 en 10. Je wandelt zo’n 80 m door het steegje en op je linkerkant zie je een deur. Dat is de ingang van ons gedeeld atelier

Indien je niet aanwezig kan zijn staat het je vrij om deze activiteit als een leuk cadeau aan een vervanger te geven.

Indien je meer dan 2 weken op voorhand annuleert voorzien we 50% terugbetaling. Indien je minder dan 2 weken op voorhand annuleert voorzien we geen terugbetaling.

 

Je brengt best je goed humeur en heel veel geduld mee. Daarnaast heb je je eigen schort en handdoek nodig. Trek gemakkelijke kledij en schoenen aan die tegen een spat klei kunnen. Een ander niet onaardig detail is dat het best aan te raden is om korte nagels te hebben. Lange nagels kunnen nogal eens in de weg zitten. Ook je dierbare ringen en armbanden laat je best thuis.