Laat je inspireren

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte over het aanbod
  Zoeken

  Shop

    /    /  Intensieve meerdaagses  /  12-15 april – Belzele – Porselein

  12-15 april – Belzele – Porselein

  320,00 incl. btw

  Periode: 12-13-14-15 April

  Aantal dagen: 4

  Locatie: Belzele

  Lesgever: Sybille Segers

  Glazuurles: Vrijdag 29 april (18u-21u)

  SKU: P22B01 Categorie:

  Slechts 1 resterend op voorraad

  Product omschrijving

  Porselein. Dat is iets kostbaars, iets fijns en edels. Iets wat we kennen van feestelijke gelegenheden.

  Tijdens deze vierdaagse gaan we met dit kostbaar en fijn materiaal aan de slag. Je leert porselein hanteren en vorm geven.

  Deze meerdaagse is voor gevorderde draaiers. Je kan zelfstandig centreren, optrekken en vorm geven.

  We werken elke dag van 9.30 tot 16u. Over de middag nemen we samen een pauze.

  Er is 5 kg porselein inbegrepen in de prijs. Bijkomende porselein kan aangekocht worden in het atelier. We werken met Audrey Blackman.

  Enkele weken nadien leer je ook nog hoe je je eigen werkjes glazuurt tijdens de glazuurles.

  De uiteindelijke glazuurbak is niet inbegrepen in de prijs. Die wordt verrekend bij het ophalen van je werk een 6-tal weken later. Prijs is 8€/kilo.

  BIJ ANNULATIE DOOR CORONA WORDT DE CURSUS TERUGBETAALD.

  Bij annulering door de cursist ten laatste 1 maand voor de start van de cursus zal het volledige bedrag teruggestort worden verminderd met 25 euro administratiekosten.

  Bij latere annulering of niet komen opdagen van de cursist wordt er geen terugbetaling voorzien tenzij Atelier Aimée vervanging vindt. In dit laatste geval zal Atelier Aimée de cursus terugbetalen verminderd met 25 euro administratiekosten.

  CORONA voorwaarde: als de cursus omwille van opgelegde corona-maatregelen niet kan doorgaan, betalen wij het bedrag integraal terug.

   

  Het atelier is een voormalige superette en ligt in de dorpskern praktisch naast de kerk.  De straat is een éénrichtingsstraat. Parkeren kan je best net voor het atelier op uw rechterkant op de gemeentelijke parking.

  Je brengt best je goed humeur en héél veel geduld mee. Daarnaast heb je je eigen schort en minstens twee handdoeken nodig. Geen vaatdoeken maar badstof, die absorberen beter. Trek gemakkelijke kledij en schoenen aan die tegen een spat klei kunnen. Het is ook aangeraden om korte nagels te hebben. Ervaring leert dat lange nagels in de weg zitten. Dierbare ringen en armbanden laat je best thuis.

  Vergeet ook je lunch niet!