Laat je inspireren

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte over het aanbod
  Zoeken

  Shop

    /    /  Intensieve meerdaagses  /  17-18-19-20 juli – Porselein – Belzele

  17-18-19-20 juli – Porselein – Belzele

  385,00 incl. btw

  • Data 17-18-19-20 juli 2023
  • Aantal dagen 4
  • Tijdstip 9u30-16u
  • Lesgever Sybille Segers
  • Inclusief gebruik materiaal en 4 kg porselein, koffie & thee
  • Locatie Belzeelsestraat 18, 9940 Belzele (Evergem)
  • Glazuurles dinsdag 12 sept (18u-21u)
  SKU: Z23B03 Categorie:

  Op voorraad

  Aantal

  Product omschrijving

  Sybille houdt van het fijne en strakke van Porselein. Het is iets kostbaars, iets fijns en edels. Iets wat we kennen van feestelijke gelegenheden.

  Tijdens deze vierdaagse gaan we met dit kostbaar en fijn materiaal aan de slag. Je leert porselein hanteren en vorm geven.

  Deze meerdaagse is voor gevorderde draaiers. Je kan zelfstandig centreren, optrekken en vorm geven.

  We werken elke dag van 9.30 tot 16u. Over de middag nemen we samen een pauze.

  Er is 4 kg porselein inbegrepen in de prijs. Bijkomende porselein kan aangekocht worden in het atelier. We werken met Audrey Blackman.

  Enkele weken nadien leer je ook nog hoe je je eigen werkjes glazuurt tijdens de glazuurles.

  De uiteindelijke glazuurbak is niet inbegrepen in de prijs. Die wordt verrekend bij het ophalen van je werk een 6-tal weken later. Prijs is 10€/kilo (elektrisch) en 16 €/kilo (gasoven).

   

  Bij annulering door de cursist ten laatste 1 maand voor de start van de cursus zal het volledige bedrag teruggestort worden verminderd met 25 euro administratiekosten.

  Bij latere annulering of niet komen opdagen van de cursist wordt er geen terugbetaling voorzien tenzij Atelier Aimée vervanging vindt. In dit laatste geval zal Atelier Aimée de cursus terugbetalen verminderd met 25 euro administratiekosten.

  CORONA voorwaarde: als de cursus omwille van opgelegde corona-maatregelen niet kan doorgaan, betalen wij het bedrag integraal terug.

   

  Het atelier is een voormalige superette en ligt in de dorpskern praktisch naast de kerk.  De straat is een éénrichtingsstraat. Parkeren kan je best net voor het atelier op uw rechterkant op de gemeentelijke parking.

  Je brengt best je goed humeur en héél veel geduld mee.

  Een schort en minstens twee handdoeken nodig (badstof). Gemakkelijke kledij en schoenen aan die tegen een spat klei kunnen. Het is ook aangeraden om korte nagels te hebben. Dierbare ringen en armbanden laat je best thuis. Breng ook een schriftje en balpen mee!

  Vergeet ook je lunch niet!