Laat je inspireren

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte over het aanbod
  Zoeken

  Winkel

    /    /  Intensieve meerdaagses  /  19-23 juli – Belzele – Draaien en decoreren met engobes

  19-23 juli – Belzele – Draaien en decoreren met engobes

  380,00 incl. btw

  Periode: 19 – 23 juli

  Aantal dagen: 5

  Locatie: Belzele

  Niveau: Draaiervaring vereist

  Lesgever: Caroline Kesteleyn

  Glazuurles: Maandag 13 sept (18u-21u)

  SKU: Z21B4 Categorie:

  Op voorraad

  Aantal

  Product omschrijving

  Decoreren met engobes (of ingekleurd kleislib) is eindeloos. Daarbovenop je eigen kleur maken maakt het nog leuker!

  Deze week focussen we op het maken en gebruiken van engobes. We leggen van A tot Z uit hoe je die kan maken en daarna ga je zelf aan de slag. We maken daarnaast ook eigen gedraaide en afgedraaide stukken die we decoreren met onze engobes. Draaiervaring is een must aangezien het draaien niet de focus van deze cursus is. Je zelfgemaakte engobes en recepten kan je na de cursus mee naar huis nemen om thuis verder te gebruiken.

  We werken elke dag van 9.30 tot 16u. Over de middag nemen we samen een pauze.

  Klei, kleislib en kleurpigment zijn inbegrepen in de prijs. 

  Enkele weken nadien leer je ook nog hoe je je eigen werk glazuurt tijdens de glazuurles. Alle gedecoreerde stukken worden geglazuurd met een transparante glazuur. Dat maakt de kleuren intenser en mooier.

  De uiteindelijke glazuurbak is niet inbegrepen in de prijs. Die wordt verrekend bij het ophalen van je werk. Prijs is 7€/kilo.

  BIJ ANNULATIE DOOR CORONA WORDT DE CURSUS TERUGBETAALD.

  Bij annulering door de cursist ten laatste 1 maand voor de start van de cursus zal het volledige bedrag teruggestort worden verminderd met 25 euro administratiekosten.

  Bij latere annulering of niet komen opdagen van de cursist wordt er geen terugbetaling voorzien tenzij Atelier Aimée vervanging vindt. In dit laatste geval zal Atelier Aimée de cursus terugbetalen verminderd met 25 euro administratiekosten.

  CORONA voorwaarde: als de cursus omwille van opgelegde corona-maatregelen niet kan doorgaan, betalen wij het bedrag integraal terug.

   

  Het atelier is een voormalige superette en ligt in de dorpskern praktisch naast de kerk.  De straat is een éénrichtingsstraat. Parkeren kan je best net voor het atelier op uw rechterkant op de gemeentelijke parking.

  De Schoolstraat 12 vind je op 900m van Gent-Dampoort. Maw. het is perfect bereikbaar te voet, met fiets, bus en trein. Kom je met de auto dan kan je parkeren aan het parkje in de Achterstraat in Sint-Amandsberg (onder de bomen in groene zone). Die laatste 200m kan je te voet doen.

  De ingang van het atelier vind je door het steegje te nemen in de Schoolstraat tussen nummer 8 en 10. Je wandelt zo’n 80 m door het steegje en op je linkerkant zie je een deur. Dat is de ingang van ons gedeeld atelier