Laat je inspireren

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte over het aanbod
  Zoeken

  Shop

    /    /  Intensieve meerdaagses  /  20-21-23 en 24 sept – Belzele – Focus op vazen draaien

  20-21-23 en 24 sept – Belzele – Focus op vazen draaien

  295,00 incl. btw

  Periode: september

  Aantal dagen: 4

  Locatie: Belzele

  Niveau: Draaiervaring vereist: vlot een cilinder kunnen draaien

  Lesgever: Caroline Kesteleyn

  Glazuurles: vrijdag 22 okt (18u-21)

  SKU: Z21B9 Categorie:

  Slechts 1 resterend op voorraad

  Product omschrijving

  Vazen draaien is superleuk! We gaan voor kleine en ook voor al wat grotere vazen. De eerste twee dagen draaien we intensief en gaan we vooral de hoogte in. Eens dat vlot lukt verleggen we de focus op onze vorm. Je basis cilinder zal vorm krijgen: we geven hem een buikje, een mooi randje, een versmalling, …  We hebben ook oog voor afwerking: wat textuur,  een speelse twist, een lijn, of liever iets zacht. Je kan variëren door te draaien met verschillende kleisoorten. Of we gaan de huid van de vaas laten barsten…. We nemen je mee op een spannende ontdekkingstocht.

  Na een dagje drogen draaien we op dag 3 en 4 onze vazen af. Voor wie nog zin heeft tonen we hoe we onze lederharde vaas nog kunnen decoreren.

  We werken elke dag van 9.30 tot 16u. Over de middag nemen we samen een pauze.

  Klei is inbegrepen in de prijs. Op die manier kan je veel oefenen.

  Enkele weken nadien leer je ook nog hoe je je eigen werk glazuurt tijdens de glazuurles.

  De uiteindelijke glazuurbak is niet inbegrepen in de prijs. Die wordt verrekend bij het ophalen van je werk. Prijs is 7€/kilo.

  BIJ ANNULATIE DOOR CORONA WORDT DE CURSUS TERUGBETAALD.

  Bij annulering door de cursist ten laatste 1 maand voor de start van de cursus zal het volledige bedrag teruggestort worden verminderd met 25 euro administratiekosten.

  Bij latere annulering of niet komen opdagen van de cursist wordt er geen terugbetaling voorzien tenzij Atelier Aimée vervanging vindt. In dit laatste geval zal Atelier Aimée de cursus terugbetalen verminderd met 25 euro administratiekosten.

  CORONA voorwaarde: als de cursus omwille van opgelegde corona-maatregelen niet kan doorgaan, betalen wij het bedrag integraal terug.

   

  Het atelier is een voormalige superette en ligt in de dorpskern praktisch naast de kerk.  De straat is een éénrichtingsstraat. Parkeren kan je best net voor het atelier op uw rechterkant op de gemeentelijke parking.

  Je brengt best je goed humeur en héél veel geduld mee. Daarnaast heb je je eigen schort en minstens twee handdoeken nodig. Geen vaatdoeken maar badstof, die absorberen beter. Trek gemakkelijke kledij en schoenen aan die tegen een spat klei kunnen. Het is ook aangeraden om korte nagels te hebben. Ervaring leert dat lange nagels in de weg zitten. Dierbare ringen en armbanden laat je best thuis.

  Vergeet ook je lunch niet!