Laat je inspireren

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte over het aanbod
  Zoeken

  Shop

    /    /  Intensieve meerdaagses  /  25-26-27-28-29 juli – Serie draaien – Belzele

  25-26-27-28-29 juli – Serie draaien – Belzele

  360,00 incl. btw

  Periode: 25-26-27-28-29 juli

  Aantal dagen: 5

  Locatie: Belzele

  Lesgever: Sybille Segers

  Glazuurles: vrijdag 16 sept (18u-21u)

  SKU: Z22B04 Categorie:

  Uitverkocht

  Schrijf je in op de wachtlijst en we houden je op de hoogte wanneer dit item terug beschikbaar is

  Product omschrijving

  Tijdens deze meerdaagse gaan jullie aan de slag rond een specifiek thema: ‘serie draaien’. Passen je kommetjes net niet mooi in elkaar? Sorteer jij je tassen ook van groot naar klein? Je wil je al zo lang eens focussen op gelijk draaien? Maar hoe begin je daar nu aan? Alles begint met een plan en een schriftje. Alles wordt stap voor stap uit de doeken gedaan tijdens deze vijfdaagse.

  Deze meerdaagse richt zich op draaiers met enige ervaring.

  We werken elke dag van 9.30 tot 16u. Over de middag nemen we samen een pauze.

  Klei is inbegrepen in de prijs. Op die manier kan je veel oefenen. De glazuurbak is niet inbegrepen in de prijs. Die wordt verrekend bij het ophalen van je werk. Prijs is 10€/kilo.

  Breng mee: schriftje

  BIJ ANNULATIE DOOR CORONA WORDT DE CURSUS TERUGBETAALD.

  Bij annulering door de cursist ten laatste 1 maand voor de start van de cursus zal het volledige bedrag teruggestort worden verminderd met 25 euro administratiekosten.

  Bij latere annulering of niet komen opdagen van de cursist wordt er geen terugbetaling voorzien tenzij Atelier Aimée vervanging vindt. In dit laatste geval zal Atelier Aimée de cursus terugbetalen verminderd met 25 euro administratiekosten.

  CORONA voorwaarde: als de cursus omwille van opgelegde corona-maatregelen niet kan doorgaan, betalen wij het bedrag integraal terug.

   

  Het atelier is een voormalige superette en ligt in de dorpskern praktisch naast de kerk.  De straat is een éénrichtingsstraat. Parkeren kan je best net voor het atelier op uw rechterkant op de gemeentelijke parking.

  Je brengt best je goed humeur en héél veel geduld mee. Daarnaast heb je je eigen schort en minstens twee handdoeken nodig. Geen vaatdoeken maar badstof, die absorberen beter. Trek gemakkelijke kledij en schoenen aan die tegen een spat klei kunnen. Het is ook aangeraden om korte nagels te hebben. Ervaring leert dat lange nagels in de weg zitten. Dierbare ringen en armbanden laat je best thuis.

  Vergeet ook je lunch niet!