Laat je inspireren

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte over het aanbod
  Zoeken

  Shop

    /    /  Intensieve meerdaagses  /  4-5-6-8 april – Sint-Amandsberg- ‘Alles voor in de keuken’

  4-5-6-8 april – Sint-Amandsberg- ‘Alles voor in de keuken’

  295,00 incl. btw

  Periode: 4-5-6 en 8 april (1°week paasvakantie)

  Aantal dagen: 4

  Locatie: Sint-Amandsberg

  Lesgever: Helen Vermote

  Geen ervaring vereist

  Glazuurles: vrijdag 29 april 2022 (18u-21u)

  SKU: P22A01 Categorie: Tag:

  Uitverkocht

  Schrijf je in op de wachtlijst en we houden je op de hoogte wanneer dit item terug beschikbaar is

  Product omschrijving

  In deze meerdaagse ‘alles voor in de keuken’ gaan we gebruiksgoed maken: koffietas, theemok, soepkom, slakom, botervlootjes, zoutvat, lepelpot, voorraadpot met deksel,…. We starten de week met vele voorbeelden ter inspiratie gevolgd door demonstraties.  Alles wordt stap voor stap uit de doeken gedaan in deze 5-daagse waarin jullie persoonlijk begeleid worden door Helen Vermote.

  Deze meerdaagse richt zich op beginners en op draaiers met ervaring. Beginners gaan aan de slag met eenvoudige kleine vormen. Gevorderden kunnen volop dingen uitproberen op hun niveau.

  We werken elke dag van 9.30 tot 16u. Over de middag nemen we samen een pauze.

  Klei is inbegrepen in de prijs. Op die manier kan je veel oefenen. De glazuurbak is niet inbegrepen in de prijs. Die wordt verrekend bij het ophalen van je werk een 6-tal weken later. Prijs is 8€/kilo.

  Breng mee: schriftje

  Bij annulering door de cursist ten laatste 1 maand voor de start van de cursus zal het volledige bedrag teruggestort worden verminderd met 25 euro administratiekosten.

  Bij latere annulering of niet komen opdagen van de cursist wordt er geen terugbetaling voorzien tenzij Atelier Aimée vervanging vindt. In dit laatste geval zal Atelier Aimée de cursus terugbetalen verminderd met 25 euro administratiekosten.

  CORONA voorwaarde: als de cursus omwille van opgelegde corona-maatregelen niet kan doorgaan, betalen wij het bedrag integraal terug.

   

  Het atelier is een voormalige superette en ligt in de dorpskern praktisch naast de kerk.  De straat is een éénrichtingsstraat. Parkeren kan je best net voor het atelier op uw rechterkant op de gemeentelijke parking.