Laat je inspireren

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte over het aanbod
  Zoeken

  Winkel

    /    /  Intensieve meerdaagses  /  5-9 april – Belzele – ‘Alles voor in de tuin’

  5-9 april – Belzele – ‘Alles voor in de tuin’

  360,00 incl. btw

  Periode: 5-9 april (1ste week paasvakantie)

  Aantal dagen: 5

  Locatie: Belzele

  Lesgever: Caroline Kesteleyn

  Geen ervaring vereist

  Glazuurles: Donderdag 29 april (18u-21u)

  SKU: PB1-1 Categorie: Tag:

  Slechts 2 resterend op voorraad

  Aantal

  Product omschrijving

  In deze meerdaagse ‘alles voor in de tuin’ gaan we toffe keramiek maken: grote bloempotten (perfect om eens wat grotere potten te oefenen!), oya’s (waterreservoirs voor in de grond), platte schalen voor (vet)planten, …. We gaan zowel draaien als opbouwen met de hand. We starten de week met tonnen inspiratie gevolgd door demonstraties. We gaan ook dieper in welke klei we best kunnen gebruiken voor welk tuinproject. Alles wordt stap voor stap uit de doeken gedaan in deze 5-daagse.  Daarna gaan jullie zelf aan de slag.

  Deze meerdaagse richt zich op beginners met een beetje ervaring en op draaiers met ervaring. Beginners gaan aan de slag met eenvoudige kleine vormen. Gevorderden kunnen volop dingen uitproberen op hun niveau.

  We werken elke dag van 9.30 tot 16u. Over de middag nemen we samen een pauze.

  Klei is inbegrepen in de prijs. Op die manier kan je veel oefenen. De glazuurbak is niet inbegrepen in de prijs. Die wordt verrekend bij het ophalen van je werk. Prijs is 7€/kilo.

  Breng mee: schriftje

  Bij annulering door de cursist ten laatste 1 maand voor de start van de cursus zal het volledige bedrag teruggestort worden verminderd met 25 euro administratiekosten.

  Bij latere annulering of niet komen opdagen van de cursist wordt er geen terugbetaling voorzien tenzij Atelier Aimée vervanging vindt. In dit laatste geval zal Atelier Aimée de cursus terugbetalen verminderd met 25 euro administratiekosten.

  CORONA voorwaarde: als de cursus omwille van opgelegde corona-maatregelen niet kan doorgaan, betalen wij het bedrag integraal terug.

   

  Het atelier is een voormalige superette en ligt in de dorpskern praktisch naast de kerk.  De straat is een éénrichtingsstraat. Parkeren kan je best net voor het atelier op uw rechterkant op de gemeentelijke parking.