Laat je inspireren

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte over het aanbod
  Zoeken

  Winkel

    /    /  Intensieve meerdaagses  /  6-9 april – Sint-Amandsberg- Basis

  6-9 april – Sint-Amandsberg- Basis

  295,00 incl. btw

  Periode: 6-9 april (1ste week paasvakantie)

  Aantal dagen: 4

  Locatie: Sint-Amandsberg

  Lesgever: Veronique Cappaert

  Geen ervaring vereist

  Glazuurles: vrijdag 14 mei 2021 (18u-21u)

  SKU: PB2-1 Categorie: Tag:

  Uitverkocht

  Schrijf je in op de wachtlijst en we houden je op de hoogte wanneer terug op deze cursus / workshop kan ingeschreven worden

  Product omschrijving

  De eerste dagen van de meerdaagse draaien we. De tweede helft van de week werken we alles af (afdraaien). Iedereen begint op zijn eigen niveau. Er zijn 11 plaatsen dus de begeleiding is vrij intensief en persoonlijk. Beginners leren alles vanaf nul, draaiers die reeds enige ervaring hebben kunnen zichtzelf nog verder verbeteren.
  Zo’n week is een ideaal moment om een vliegende start te nemen. Zelfs als je nog nooit hebt gedraaid, kun je na zo’n week al aardig uit de voeten met schijf en klei!

  Deze cursus richt zich op mensen zonder ervaring of met een basiservaring draaien.

  We werken elke dag van 9.30 tot 16u. Over de middag nemen we samen een pauze.

  Klei is inbegrepen in de prijs. Op die manier kan je veel oefenen. Je komt je werk zelf glazuren tijdens een glazuurles. De glazuurbak is niet inbegrepen in de prijs. Die wordt verrekend bij het ophalen van je werk. Prijs is 7€/kilo.

   

  Bij annulering door de cursist ten laatste 1 maand voor de start van de cursus zal het volledige bedrag teruggestort worden verminderd met 25 euro administratiekosten.

  Bij latere annulering of niet komen opdagen van de cursist wordt er geen terugbetaling voorzien tenzij Atelier Aimée vervanging vindt. In dit laatste geval zal Atelier Aimée de cursus terugbetalen verminderd met 25 euro administratiekosten.

  CORONA voorwaarde: als de cursus omwille van opgelegde corona-maatregelen niet kan doorgaan, betalen wij het bedrag integraal terug.

   

  Het atelier is een voormalige superette en ligt in de dorpskern praktisch naast de kerk.  De straat is een éénrichtingsstraat. Parkeren kan je best net voor het atelier op uw rechterkant op de gemeentelijke parking.