Laat je inspireren

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte over het aanbod
Zoeken

Winkel

  /    /  Intensieve meerdaagses  /  Meerdaagse 17-21 aug Belzele

Meerdaagse 17-21 aug Belzele

360,00 incl. btw

Periode: 17-21 augustus

Aantal dagen: 5

Locatie: Belzele

Lesgever: Caroline Kesteleyn

Glazuurles: dinsdag 22 september

SKU: ZB4 Categorie:

Uitverkocht

Schrijf je in op de wachtlijst en we houden je op de hoogte wanneer terug op deze cursus / workshop kan ingeschreven worden

Product omschrijving

De eerste dagen van de meerdaagse draaien we. De tweede helft van de week werken we alles af (afdraaien). Iedereen begint op zijn eigen niveau. Er zijn 11 plaatsen dus de begeleiding is vrij intensief en persoonlijk. Beginners leren (beter) centreren en optrekken; meer gevorderde draaiers kunnen kiezen wat ze willen bijschaven.
Zo’n week is ook een ideaal moment om een vliegende start te nemen. Zelfs als je nog nooit hebt gedraaid, kun je na zo’n week al aardig uit de voeten met schijf en klei!

We werken elke dag van 9.30 tot 16u. Over de middag nemen we samen een pauze.

Klei is inbegrepen in de prijs. Op die manier kan je veel oefenen. De glazuurbak is niet inbegrepen in de prijs. Die wordt verrekend bij het ophalen van je werk. Prijs is 7€/kilo.

Bij annulering door de cursist ten laatste 1 maand voor de start van de cursus zal het volledige bedrag teruggestort worden verminderd met 25 euro administratiekosten.

Bij latere annulering of niet komen opdagen van de cursist wordt er geen terugbetaling voorzien tenzij Atelier Aimée vervanging vindt. In dit laatste geval zal Atelier Aimée de cursus terugbetalen verminderd met 25 euro administratiekosten.

Het atelier is een voormalige superette en ligt in de dorpskern praktisch naast de kerk.  De straat is een éénrichtingsstraat. Parkeren kan je best net voor het atelier op uw rechterkant op de gemeentelijke parking.