Laat je inspireren

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte over het aanbod
  Zoeken

  Winkel

    /    /  Intensieve meerdaagses  /  Meerdaagse ‘serie draaien’ 2-5 nov Sint-Amandsberg

  Meerdaagse ‘serie draaien’ 2-5 nov Sint-Amandsberg

  230,00 incl. btw

  Periode: 2-3 en 5 november

  Aantal dagen: 3

  Locatie: Sint-Amandsberg

  Lesgever: Helen Vermote

  Ervaring vereist

  Glazuurles: maandag 14 december

  SKU: SB1-1 Categorie:

  Uitverkocht

  Schrijf je in op de wachtlijst en we houden je op de hoogte wanneer terug op deze cursus / workshop kan ingeschreven worden

  Product omschrijving

  Helen heeft als lesgever bij Atelier Aimée al heel wat meerdaagses achter de rug. Deze keer gaat ze met jullie aan de slag rond een specifiek thema: ‘leren series draaien’. Passen je kommetjes net niet mooi in elkaar? Sorteer jij je tassen ook van groot naar klein? Je wil je al zo lang eens focussen op gelijk draaien? Maar hoe begin je daar nu aan? Alles begint met een plan en een schriftje. Helen doet dat allemaal stap voor stap uit de doeken tijdens deze driedaagse.

  Deze meerdaagse richt zich op draaiers met ervaring.

  We werken elke dag van 9.30 tot 16u. Over de middag nemen we samen een pauze.

  Klei is inbegrepen in de prijs. Op die manier kan je veel oefenen. De glazuurbak is niet inbegrepen in de prijs. Die wordt verrekend bij het ophalen van je werk. Prijs is 7€/kilo.

  Breng mee: schriftje

  Bij annulering door de cursist ten laatste 1 maand voor de start van de cursus zal het volledige bedrag teruggestort worden verminderd met 25 euro administratiekosten.

  Bij latere annulering of niet komen opdagen van de cursist wordt er geen terugbetaling voorzien tenzij Atelier Aimée vervanging vindt. In dit laatste geval zal Atelier Aimée de cursus terugbetalen verminderd met 25 euro administratiekosten.

  CORONA voorwaarde

  Als de cursus omwille van opgelegde corona-maatregelen niet kan doorgaan, betalen wij het bedrag integraal terug.

   

  Het atelier is een voormalige superette en ligt in de dorpskern praktisch naast de kerk.  De straat is een éénrichtingsstraat. Parkeren kan je best net voor het atelier op uw rechterkant op de gemeentelijke parking.