Laat je inspireren

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte over het aanbod
  Search

  Shop

    /    /  Intensieve meerdaagses  /  Paasmeerdaagse Belzele-middelgroot draaien-11-12-13-14 april

  Paasmeerdaagse Belzele-middelgroot draaien-11-12-13-14 april

  305,00 incl. btw

  We gaan middelgroot draaien. Schalen, … een prachtige vormspanning leren geven. Alle tips en tricks kom je te weten. We gaan uiteraard veel oefenen. Je mooiste stuk wordt gestookt in de gasoven!

  • Periode: 11-12-13-14 april 2023 (2e week paasvakantie)
  • Uren: 9.30u- 16u
  • Aantal dagen: 4
  • Locatie: Belzele
  • Lesgever: Caroline Kesteleyn
  • Glazuurles: vrijdag 2 juni (18u-21u)
  SKU: P23B2 Category:

  Out of stock

  Join the waitlist to be emailed when this product becomes available

  Product omschrijving

  Caroline gaat voor een eenvoudige maar mooie vormgeving in haar werk. Mooie schalen,… draaien en er een goede vormspanning in steken daar gaan we mee aan de slag. In deze meerdaagse gaan we ook met wat meer gewicht middelgroot draaien. Van 1 kilo tot ongeveer 3 kilo. Voor elk wat wils. Via demonstraties en met veel oefening en een portie geduld gaan we onze grenzen verleggen. Daar houden we van! De eerste dagen van de meerdaagse draaien we. De tweede helft van de week werken we alles af (afdraaien). Iedereen begint op zijn eigen niveau. Er zijn 11 plaatsen dus de begeleiding is vrij intensief en persoonlijk.

  We werken elke dag van 9.30 tot 16u. Over de middag nemen we samen een pauze.

  Klei is inbegrepen in de prijs. Op die manier kan je veel oefenen.

  Enkele weken nadien leer je ook nog hoe je je eigen werkjes glazuurt tijdens de glazuurles.

  De uiteindelijke glazuurbak is niet inbegrepen in de prijs. Die wordt verrekend bij het ophalen van je werk na een 6-tal weken. Prijs is 10€/kilo in de elektrische oven en 16€/kilo voor de gasoven.

  BIJ ANNULATIE DOOR CORONA WORDT DE CURSUS TERUGBETAALD.

  Bij annulering door de cursist ten laatste 1 maand voor de start van de cursus zal het volledige bedrag teruggestort worden verminderd met 25 euro administratiekosten.

  Bij latere annulering of niet komen opdagen van de cursist wordt er geen terugbetaling voorzien tenzij Atelier Aimée vervanging vindt. In dit laatste geval zal Atelier Aimée de cursus terugbetalen verminderd met 25 euro administratiekosten.

  CORONA voorwaarde: als de cursus omwille van opgelegde corona-maatregelen niet kan doorgaan, betalen wij het bedrag integraal terug.

   

  Het atelier is een voormalige superette en ligt in de dorpskern praktisch naast de kerk.  De straat is een éénrichtingsstraat. Parkeren kan je best net voor het atelier op uw rechterkant op de gemeentelijke parking.

  Je brengt best je goed humeur en héél veel geduld mee.

  Een schort en minstens twee handdoeken nodig (badstof). Gemakkelijke kledij en schoenen aan die tegen een spat klei kunnen. Het is ook aangeraden om korte nagels te hebben. Dierbare ringen en armbanden laat je best thuis. Breng ook een schriftje en balpen mee!

  Vergeet ook je lunch niet!