Laat je inspireren

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte over het aanbod
  Zoeken

  Shop

    /    /  Korte cursussen  /  Atelier@Home – Belzele

  Atelier@Home – Belzele

  65,00 incl. btw

  Datum: Dinsdag 19 september

  Uur: 18u30 – 21u30

  Locatie: Belzele

  Lesgever: Sybille Segers

  Lesmateriaal: PPT, foto- en filmmateriaal wordt achteraf digitaal doorgestuurd.

  SKU: AatH- 2 Categorie:

  Op voorraad

  Aantal

  Product omschrijving

  Meer en meer cursisten en creatievelingen hebben draaischijven geïnstalleerd in de living, berging, garage of tuinhuis. Naast het draaien komt er bij zo’n thuisatelier heel wat kijken. We nemen jullie in deze workshop mee achter de schermen van ons atelier. Er komen 100 nuttige & praktische tips aan bod om een thuisatelier zo optimaal mogelijk in te richten. We overlopen wat belangrijk is en hoe je efficiënt kan te werk gaan. Het gaat van de inrichting van je thuisstudio tot het verwerken en bakken van je klei.

  Je krijgt antwoorden op vragen zoals: Hoe en wanneer pak ik mijn kleiwerk in? Wanneer zijn mijn potten klaar om af te draaien? Mijn klei is te droog, wat nu? Welk soort hout gebruik ik best om op te kneden? Welke planken gebruik ik op mijn draaischijf? Kan ik mijn klei hergebruiken? Kan ik verschillende kleisoorten mengen? Wat met mijn draaislib? Hoe bewaar ik mijn klei? Hoe vul ik best mijn oven? …

  De cursus is geschikt voor iedereen die thuis een eigen atelier(tje) heeft of van plan is thuis zijn atelier op te starten.

  Deze workshop kost 65 euro. Nadien krijg je de powerpoint, het foto- en filmmateriaal digitaal toegestuurd.

  Het atelier is een voormalige superette en ligt in de dorpskern praktisch naast de kerk.  De straat is een éénrichtingsstraat. Parkeren kan je best net voor het atelier op uw rechterkant op de gemeentelijke parking.

  Bij annulering door de cursist ten laatste 1 maand voor de start van de cursus zal het volledige bedrag teruggestort worden verminderd met 25 euro administratiekosten.

  Bij latere annulering of niet komen opdagen van de cursist wordt er geen terugbetaling voorzien tenzij Atelier Aimée vervanging vindt. In dit laatste geval zal Atelier Aimée de cursus terugbetalen verminderd met 25 euro administratiekosten.

  CORONA voorwaarde: als de cursus omwille van opgelegde corona-maatregelen niet kan doorgaan, betalen wij het bedrag integraal terug.