Laat je inspireren

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte over het aanbod
  Zoeken

  Shop

    /    /  Korte cursussen, Wekelijkse cursussen  /  Draaien voor beginners Sint-Amandsberg- Maandagnamiddag

  Draaien voor beginners Sint-Amandsberg- Maandagnamiddag

  260,00 incl. btw

  • Data:  22-29 april, 6-13-27 mei, 3 juni telkens van 13u30-16u30
  • Lesgever: Katrien Masson
  • Tijdstip 13u30-16u30
  • Locatie: Schoolstraat 12, 9040 Sint-Amandsberg
  • Inclusief gebruik materiaal en klei, koffie & thee
  • Glazuurles 3 juni 2024
  SKU: DB- StA- MANM-2402 Categories: ,

  Out of stock

  Schrijf je in op de wachtlijst en we houden je op de hoogte wanneer dit item terug beschikbaar is

  Product omschrijving

  Deze korte initiatiereeks is bedoeld voor beginnende draaiers. Je doorloopt het proces van het pottenbakken van begin tot einde. We gaan 6 lessen kneden, draaien op de schijf en de potjes afdraaien als ze lederhard zijn. De potjes worden biscuit gebakken zodat ze klaar zijn om te glazuren. De biscuitbak zit inbegrepen in de lesprijs. Het glazuren doen jullie zelf na de laatste draailes. Nog eens een 8-tal weken later krijg je bericht dat je je potjes kan ophalen. De hoogbak dien je nog te betalen als je je potten komt ophalen aan 10€/kg.

  Meebrengen voor de cursus én het glazuren: schort, oude(bad)handdoek, kleren die vuil mogen worden.

  Bij annulering door de cursist ten laatste 1 maand voor de start van de cursus zal het volledige bedrag teruggestort worden verminderd met 25 euro administratiekosten.

  Bij latere annulering of niet komen opdagen van de cursist wordt er geen terugbetaling voorzien tenzij Atelier Aimée vervanging vindt. In dit laatste geval zal Atelier Aimée de cursus terugbetalen verminderd met 25 euro administratiekosten.

  CORONA voorwaarde: als de cursus omwille van opgelegde corona-maatregelen niet kan doorgaan, betalen wij het bedrag integraal terug.

   

  De Schoolstraat 12 vind je op 900m van Gent-Dampoort. Maw. het is perfect bereikbaar te voet, met fiets, bus en trein. Kom je met de auto dan kan je parkeren aan het parkje in de Achterstraat in Sint-Amandsberg (onder de bomen in groene zone). Die laatste 200m kan je te voet doen.

  De ingang van het atelier vind je door het steegje te nemen in de Schoolstraat tussen nummer 8 en 10. Je wandelt zo’n 80 m door het steegje en op je linkerkant zie je een deur. Dat is de ingang van ons gedeeld atelier