Laat je inspireren

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte over het aanbod
Zoeken

Winkel

  /    /  Korte cursussen  /  Draaien voor beginners Belzele – Woensdagvoormiddag

Draaien voor beginners Belzele – Woensdagvoormiddag

140,00 incl. btw

Datum: woensdag 18/11, 25/11, 2/12 en 6/1 telkens van 9u30 tot 12u30

Lesgever: Veronique Cappaert

Locatie: Belzeelsestraat 18, Evergem

SKU: DB - WOEVM Categorie:

Op voorraad

Aantal

Product omschrijving

Deze korte initiatiereeks is bedoeld voor beginners. Je doorloopt het proces van het pottenbakken van begin tot einde. We gaan 3 lessen kneden, draaien op de schijf en potjes afdraaien als het lederhard is. De potjes worden biscuit gebakken zodat ze klaar zijn om te glazuren. Dat doen jullie zelf, enkele weken na de laatste draailes. Nog eens enkele weken later kan je je potjes komen oppikken!

 

Meebrengen: schort, (bad)handdoek, kleren die mogen vuil worden

Bij annulering door de cursist ten laatste 1 maand voor de start van de cursus zal het volledige bedrag teruggestort worden verminderd met 25 euro administratiekosten.

Bij latere annulering of niet komen opdagen van de cursist wordt er geen terugbetaling voorzien tenzij Atelier Aimée vervanging vindt. In dit laatste geval zal Atelier Aimée de cursus terugbetalen verminderd met 25 euro administratiekosten.

Het atelier is een voormalige superette en ligt in de dorpskern praktisch naast de kerk.  De straat is een éénrichtingsstraat. Parkeren kan je best net voor het atelier op uw rechterkant op de gemeentelijke parking.