Laat je inspireren

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte over het aanbod
Zoeken

Winkel

  /    /  Korte cursussen  /  Opbouw voor beginners Belzele

Opbouw voor beginners Belzele

330,00 incl. btw

Datum: vrijdag 25/09, 2/10, 9/10, 16/10 en 13/11 telkens van 10u tot 16u

Lesgever: Carla Honnay

Locatie: Belzeelsestraat 18, Evergem

SKU: OPB BEG B Categorie:

Op voorraad

Aantal

Product omschrijving

Tijdens deze korte reeks ‘opbouwen voor beginners’ leer je de basistechnieken zoals duimpotjes maken, knijppotjes, opbouwen met rollen en opbouwen met kleiplaten. Met deze technieken kunnen we o.a. kommetjes, tegels, Japanse schalen, borden en vazen maken.

De lessen gaan door op:

25 september ‘20 van 10 tot 16u
2 oktober ’20 van 10 tot 16u
9 oktober ‘20 van 10 tot 16u
16 oktober ’20 van 10 tot 16u
13 november ’20 van 13 tot 16u

Mee te brengen: schort, oud laken of vod (fijn geweven), deegrol, houten spatel, lomers , spons, mes, naald, huishoudfolie.

Lesgeefster Carla Honnay begon 20 jaar geleden met draaicursussen bij verschillende keramisten en toen veranderde haar leven… Tijdens haar opleiding Hogere Graad Keramiek aan de academie van Waasmunster heeft ze andere mogelijkheden van het kleien ontdekt. Het opbouwen vindt ze iets fascinerend en boeiend. Niet enkel door de technieken maar ook door het experimenteren en het oneindig creatief zoekwerk. Haar inspiratie haalt ze dikwijls uit architecturale- en natuurelementen zoals vulkanisch gesteenten, grillige rots vormingen, enz.

Bij annulering door de cursist ten laatste 1 maand voor de start van de cursus zal het volledige bedrag teruggestort worden verminderd met 25 euro administratiekosten.

Bij latere annulering of niet komen opdagen van de cursist wordt er geen terugbetaling voorzien tenzij Atelier Aimée vervanging vindt. In dit laatste geval zal Atelier Aimée de cursus terugbetalen verminderd met 25 euro administratiekosten.

Het atelier is een voormalige superette en ligt in de dorpskern praktisch naast de kerk.  De straat is een éénrichtingsstraat. Parkeren kan je best net voor het atelier op uw rechterkant op de gemeentelijke parking.