Laat je inspireren

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte over het aanbod
  Zoeken

  Shop

    /    /  Korte cursussen  /  Handopbouw: maak je eigen servies!

  Handopbouw: maak je eigen servies!

  330,00 incl. btw

  Datum: vrijdag 25/09, 2/10, 9/10, 16/10 telkens van 10u tot 16u en 20/11 van 13u tot 16u

  Lesgever: Carla Honnay

  Locatie: Belzeelsestraat 18, Evergem

  SKU: OPB BEG B Categorie:

  Uitverkocht

  Schrijf je in op de wachtlijst en we houden je op de hoogte wanneer dit item terug beschikbaar is

  Product omschrijving

  Tijdens deze korte reeks ‘maak je eigen servies’ leer je de basistechnieken zoals duimpotjes maken, knijppotjes, opbouwen met rollen en opbouwen met kleiplaten. Met deze technieken kunnen we o.a. kommetjes, tegels, Japanse schalen, borden en vazen maken.

  De lessen gaan door op:

  25 september ‘20 van 10 tot 16u
  2 oktober ’20 van 10 tot 16u
  9 oktober ‘20 van 10 tot 16u
  16 oktober ’20 van 10 tot 16u
  20 november ’20 van 13 tot 16u

  Mee te brengen: schort, oud laken of vod (fijn geweven), deegrol, houten spatel, lomers , spons, mes, naald, huishoudfolie.

  Mondmasker verplicht.

  Lesgeefster Carla Honnay begon 20 jaar geleden met draaicursussen bij verschillende keramisten en toen veranderde haar leven… Tijdens haar opleiding Hogere Graad Keramiek aan de academie van Waasmunster heeft ze andere mogelijkheden van het kleien ontdekt. Het opbouwen vindt ze iets fascinerend en boeiend. Niet enkel door de technieken maar ook door het experimenteren en het oneindig creatief zoekwerk. Haar inspiratie haalt ze dikwijls uit architecturale- en natuurelementen zoals vulkanisch gesteenten, grillige rots vormingen, enz.

  Bij annulering door de cursist ten laatste 1 maand voor de start van de cursus zal het volledige bedrag teruggestort worden verminderd met 25 euro administratiekosten.

  Bij latere annulering of niet komen opdagen van de cursist wordt er geen terugbetaling voorzien tenzij Atelier Aimée vervanging vindt. In dit laatste geval zal Atelier Aimée de cursus terugbetalen verminderd met 25 euro administratiekosten.

  CORONA voorwaarde: als de cursus omwille van opgelegde corona-maatregelen niet kan doorgaan, betalen wij het bedrag integraal terug.

   

  Het atelier is een voormalige superette en ligt in de dorpskern praktisch naast de kerk.  De straat is een éénrichtingsstraat. Parkeren kan je best net voor het atelier op uw rechterkant op de gemeentelijke parking.