Laat je inspireren

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte over het aanbod
Zoeken

Winkel

  /    /  Masterclasses  /  Driedaagse masterclass handopbouw GEANNULEERD WEGENS CORONA

Driedaagse masterclass handopbouw GEANNULEERD WEGENS CORONA

250,00 incl. btw

Datum: vr 1, zat 2 en zondag 3 mei 2020 telkens van 9u30 tot 16u
Lesgever: Juana Maillot
Locatie: Schoolstraat 12, Sint-Amandsberg

SKU: MAS JUA Categorie:

Uitverkocht

Schrijf je in op de wachtlijst en we houden je op de hoogte wanneer terug op deze cursus / workshop kan ingeschreven worden

Product omschrijving

Tijdens deze masterclass zal Juana jullie onderdompelen in het maken van gebruiksgoed in opbouw. Caroline leerde Juana kennen tijdens een zomervakantie in het Franse Zuid-Bourgondië. Zij komt voor het eerst een driedaagse workshop geven in België. Wij zijn dan ook bijzonder curieus en fier om haar in ons atelier te verwelkomen.

Deze workshop is in het Frans. Vertaling wordt voorzien. De klei is inbegrepen in de prijs. Bakkosten worden afzonderlijk verrekend aan 7€/kilo.

 

Juana is van opleiding ‘coloriste’. Zij is met andere woorden een Céramiste Coloriste en weet alles over kleur en kleuren die bij elkaar passen. Sinds enkele jaren is Juana zich meer en meer op keramiek aan het toeleggen en maakt heel origineel gebruiksgroed in opbouw. Haar kennis van kleuren, texturen,… staat hierbij centraal. Zij kiest ervoor om de klei en dan vooral de kleur van de klei voor zich te laten spreken en glazuurt haar werken niet.

Bij annulering door de cursist ten laatste 1 maand voor de start van de cursus zal het volledige bedrag teruggestort worden verminderd met 25 euro administratiekosten.

Bij latere annulering of niet komen opdagen van de cursist wordt er geen terugbetaling voorzien tenzij Atelier Aimée vervanging vindt. In dit laatste geval zal Atelier Aimée de cursus terugbetalen verminderd met 25 euro administratiekosten.

De Schoolstraat 12 vind je op 900m van Gent-Dampoort. Maw. het is perfect bereikbaar te voet, met fiets, bus en trein. Kom je met de auto dan kan je parkeren aan het parkje in de Achterstraat in Sint-Amandsberg (onder de bomen in groene zone). Die laatste 200m kan je te voet doen.

De ingang van het atelier vind je door het steegje te nemen in de Schoolstraat tussen nummer 8 en 10. Je wandelt zo’n 80 m door het steegje en op je linkerkant zie je een deur. Dat is de ingang van ons gedeeld atelier