Laat je inspireren

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte over het aanbod
Zoeken

Winkel

  /    /  Masterclasses  /  Masterclass: alles over ovens GEANNULEERD WEGENS CORONA

Masterclass: alles over ovens GEANNULEERD WEGENS CORONA

25,00 incl. btw

Datum: zaterdag 21 maart van 10u tot 13.30u
Prijs: 25 €
Lesgever: Erik Baeten – https://www.erikbaeten.be/
Locatie: Schoolstraat 12, St-Amandsberg

SKU: MAS OVENS Categorie:

Uitverkocht

Schrijf je in op de wachtlijst en we houden je op de hoogte wanneer terug op deze cursus / workshop kan ingeschreven worden

Product omschrijving

We krijgen meer en meer (technische) vragen over ovens. Daarom komt Erik Baeten een ééndaagse masterclass geven over ‘alles wat je moet weten over ovens’. Naast leren draaien en leren glazuren is leren stoken een wezenlijk onderdeel van het kermisten-bestaan.

Heb je je ooit afgevraagd wat reductie/oxidatie, weerstanden, stookcurves, cones, baktemperatuur, … zijn. Heb je vragen over liters, ampères en vermogen. Sta je op het punt om een oven te kopen maar je weet niet goed op wat je moet letten,… Dan is deze voormiddag zeker iets voor jou!

Waarom nodigen we hiervoor Erik uit? Erik is in Vlaanderen écht wel een oven-expert. Als ervaren pottenbakker weet hij dan ook perfect waar we soms allemaal mee zitten. Hij is de leverancier van onze Rohde-ovens waar we ongelooflijk tevreden van zijn.

Bij annulering door de cursist ten laatste 1 maand voor de start van de cursus zal het volledige bedrag teruggestort worden verminderd met 25 euro administratiekosten.

Bij latere annulering of niet komen opdagen van de cursist wordt er geen terugbetaling voorzien tenzij Atelier Aimée vervanging vindt. In dit laatste geval zal Atelier Aimée de cursus terugbetalen verminderd met 25 euro administratiekosten.

De Schoolstraat 12 vind je op 900m van Gent-Dampoort. Maw. het is perfect bereikbaar te voet, met fiets, bus en trein. Kom je met de auto dan kan je parkeren aan het parkje in de Achterstraat in Sint-Amandsberg (onder de bomen in groene zone). Die laatste 200m kan je te voet doen.

De ingang van het atelier vind je door het steegje te nemen in de Schoolstraat tussen nummer 8 en 10. Je wandelt zo’n 80 m door het steegje en op je linkerkant zie je een deur. Dat is de ingang van ons gedeeld atelier