Laat je inspireren

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte over het aanbod
  Zoeken

  Winkel

    /    /  Masterclasses  /  Masterclass: alles over ovens

  Masterclass: alles over ovens

  25,00 incl. btw

  Datum: zaterdag 10 oktober van 10u tot 13u
  Prijs: 25 €
  Lesgever: Erik Baeten – https://www.erikbaeten.be/
  Locatie: Belzeelsestraat 18A, Belzele

  SKU: MAS OVENS Categorie:

  Uitverkocht

  Schrijf je in op de wachtlijst en we houden je op de hoogte wanneer terug op deze cursus / workshop kan ingeschreven worden

  Product omschrijving

  We krijgen meer en meer (technische) vragen over ovens. Daarom komt Erik Baeten een ééndaagse masterclass geven over ‘alles wat je moet weten over ovens’. Naast leren draaien en leren glazuren is leren stoken een wezenlijk onderdeel van het kermisten-bestaan.

  Heb je je ooit afgevraagd wat reductie/oxidatie, weerstanden, stookcurves, cones, baktemperatuur, … zijn. Heb je vragen over liters, ampères en vermogen. Sta je op het punt om een oven te kopen maar je weet niet goed op wat je moet letten,… Dan is deze voormiddag zeker iets voor jou!

  Waarom nodigen we hiervoor Erik uit? Erik is in Vlaanderen écht wel een oven-expert. Als ervaren pottenbakker weet hij dan ook perfect waar we soms allemaal mee zitten. Hij is de leverancier van onze Rohde-ovens waar we ongelooflijk tevreden van zijn.

  Bij annulering door de cursist ten laatste 1 maand voor de start van de cursus zal het volledige bedrag teruggestort worden verminderd met 25 euro administratiekosten.

  Bij latere annulering of niet komen opdagen van de cursist wordt er geen terugbetaling voorzien tenzij Atelier Aimée vervanging vindt. In dit laatste geval zal Atelier Aimée de cursus terugbetalen verminderd met 25 euro administratiekosten.

  CORONA voorwaarde

  Als de cursus omwille van opgelegde corona-maatregelen niet kan doorgaan, betalen wij het bedrag integraal terug.

   

  Het atelier is een voormalige superette en ligt in de dorpskern praktisch naast de kerk.  De straat is een éénrichtingsstraat. Parkeren kan je best net voor het atelier op uw rechterkant op de gemeentelijke parking.