Laat je inspireren

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte over het aanbod
  Zoeken

  Shop

    /    /  Intensieve meerdaagses, Masterclasses  /  5-6-7 aug Masterclass Danny Meisinger

  5-6-7 aug Masterclass Danny Meisinger

  470,00 incl. btw

  • Data 5-6-7 aug
  • Aantal dagen 3
  • Tijdstip 9u30-16u
  • Lesgever Danny Meisinger
  • Inclusief gebruik materiaal en klei, koffie & thee. Biscuitstook van je best geslaagde stuk.
  • Locatie Belzeelsestraat 18, 9940 Belzele (Evergem)
  SKU: Z23B04 Categorieën: ,

  Uitverkocht

  Schrijf je in op de wachtlijst en we houden je op de hoogte wanneer dit item terug beschikbaar is

  Product omschrijving

  We zijn zeer verheugd om Danny Meisinger te verwelkomen in ons atelier. Danny is een Amerikaans keramist uit Kansas. Woorden om zijn werk te typeren zijn moeilijk te vinden. Foto’s zeggen veel meer… Hij gaat van klein gebruiksgoed tot metershoge vazen. Steeds in zijn zeer herkenbare stijl.

  Sybille en Caroline maakten vorig jaar kennis met Danny in La Ceramique. Zijn open persoonlijkheid en de stroom van tips en kennis maakt van hem een zeer toffe, gedreven keramist!

  De workshop focust zicht op vorm en vormontwikkeling. Hoe vorm en functioneel werk samen gaan. Er wordt ook gewerkt aan grotere stukken zoals vazen en schalen. Al dan net in secties. Belangrijk daarbij is dat er steeds wordt gekeken naar de verhouding tussen je vorm en je functie en hoe je hoeveelheid klei daar invloed op heeft.

  Voor deze workshop ben je reeds ervaren. Je kan vlot 2 kg centreren en optrekken.

  De workshop is gericht op kennis en ervaring opdoen.

  Het is niet de bedoeling om zaken af te bakken in het atelier. Je kan steeds je gerief meenemen naar huis op eigen bats.

  PS. Ga zeker eens kijken op de Instagram pagina ‘Danny Meisinger’ om een beeld te krijgen van het werk.

  Bij annulering door de cursist ten laatste 1 maand voor de start van de cursus zal het volledige bedrag teruggestort worden verminderd met 25 euro administratiekosten.

  Bij latere annulering of niet komen opdagen van de cursist wordt er geen terugbetaling voorzien tenzij Atelier Aimée vervanging vindt. In dit laatste geval zal Atelier Aimée de cursus terugbetalen verminderd met 25 euro administratiekosten.

  CORONA voorwaarde: als de cursus omwille van opgelegde corona-maatregelen niet kan doorgaan, betalen wij het bedrag integraal terug.

   

  Het atelier is een voormalige superette en ligt in de dorpskern praktisch naast de kerk.  De straat is een éénrichtingsstraat. Parkeren kan je best net voor het atelier op uw rechterkant op de gemeentelijke parking.

  Je brengt best je goed humeur en héél veel geduld mee.

  Een schort en minstens twee handdoeken nodig (badstof). Gemakkelijke kledij en schoenen aan die tegen een spat klei kunnen. Het is ook aangeraden om korte nagels te hebben. Dierbare ringen en armbanden laat je best thuis. Breng ook een schriftje en balpen mee!

  Vergeet ook je lunch niet!