Laat je inspireren

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte over het aanbod
  Zoeken

  Shop

    /    /  Masterclasses  /  Masterclass Transfer technieken met Anne Mortier

  Masterclass Transfer technieken met Anne Mortier

  230,00 incl. btw

  Heb jij drempelvrees om te tekenen op je werkstukken in klei, vindt je de bolle/holle vorm moeilijk om iets op aan te brengen.
  Ga zelf aan de slag met transfer onder begeleiding van Anne Mortier en ontdek nieuwe manieren om je werk een persoonlijke toets te geven.
  • Data vrij 17 en zat 18 februari  telkens van 10u tot 17u
  • Lesgever Anne Mortier
  • Inclusief gebruik alle materialen
  • Bakken van de werkstukken nadien is niet inbegrepen
  • Locatie Atelier Aimée, Belzeelsestraat 18, 9940 Belzele
  • Lijstje met wat nodig krijg je voor de cursus start via mail
  SKU: MAS ANNE Categorie:

  Uitverkocht

  Schrijf je in op de wachtlijst en we houden je op de hoogte wanneer dit item terug beschikbaar is

  Product omschrijving

  Anne Mortier is een keramiste met een grote voorliefde voor draaien in porselein. Ze werkt al heel lang met porselein en staat nog steeds versteld van dit prachtige materiaal dat zulke wonderbaarlijk tedere vormen kan creëren. Anne was heel lang keramiekdocent op de academie in Eeklo en beheerst een waaier aan oa. verschillende transfer technieken. Ze zal met veel liefde aan ons demonstreren. Nadien ga je ze zelf aan de slag met deze nieuwe manieren op jouw eigen werk.

  Heb jij drempelvrees om te tekenen op je werkstukken in klei, vindt je de bolle/holle vorm moeilijk om iets op aan te brengen?
  Door eerst een tekening/patroon op een vlak oppervlak te zetten en daarna over te zetten, “transfereren”, omzeilen we deze moeilijkheid.

  Bij annulering door de cursist ten laatste 1 maand voor de start van de cursus zal het volledige bedrag teruggestort worden verminderd met 25 euro administratiekosten.

  Bij latere annulering of niet komen opdagen van de cursist wordt er geen terugbetaling voorzien tenzij Atelier Aimée vervanging vindt. In dit laatste geval zal Atelier Aimée de cursus terugbetalen verminderd met 25 euro administratiekosten.

  CORONA voorwaarde: als de cursus omwille van opgelegde corona-maatregelen niet kan doorgaan, betalen wij het bedrag integraal terug.

   

  Het atelier is een voormalige superette en ligt in de dorpskern praktisch naast de kerk.  De straat is een éénrichtingsstraat. Parkeren kan je best net voor het atelier op uw rechterkant op de gemeentelijke parking.