Laat je inspireren

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte over het aanbod
Zoeken

Winkel

  /    /  Masterclasses  /  Masterclass Tweedaagse Groot Draaien – GEANNULEERD WEGENS CORONA

Masterclass Tweedaagse Groot Draaien – GEANNULEERD WEGENS CORONA

150,00 incl. btw

Datum: 27 en 28 maart 2020 van 9u30 tot 16u
Lesgever: Aster Caemaert
Locatie: Belzeelsestraat 18, Evergem

SKU: MAS GROOT Categorie:

Uitverkocht

Schrijf je in op de wachtlijst en we houden je op de hoogte wanneer terug op deze cursus / workshop kan ingeschreven worden

Product omschrijving

Deze workshop richt zich naar (semi-)gevorderden. Centreer je gemakkelijk 2 kg klei, dan kan je deelnemen. Maar we gaan voor véél véél meer!

De workshop wordt gegeven door Aster van ‘Aster en Jasmien Keramiekatelier’. Zij draait ondertussen écht groot als het moet. Daarenboven is ze een boezemvriendin van Caroline. Aster komt 2 dagen samen met jullie tonnen klei verzetten en jullie biceps trainen.

De eerste dag leer je verschillende technieken en draaien we twee delen die we de tweede dag op elkaar bevestigen.

Om het vele oefenen te stimuleren is de klei is inbegrepen in de prijs. De bakkosten worden afzonderlijk afgerekend.

 

Keramiek is voor Aster zo veel meer dan een eindproduct. Het is een constant ontdekken en herontdekken van de klei. Reeds meer dan 20 jaar is zij begeesterd aan het creëren en schoolde ze zich bij in alle facetten van het pottendraaien, glazuren en stoken. Dit prachtig ambacht werd een manier van leven.
Asters werk is een speelse zoektocht naar zuivere vormen en spannende glazuren. Ze maakt eenvoudig en sterk gebruiksgoed.

Samen met Jasmien runt zij het atelier ‘Aster en Jasmien Keramiekatelier’.

Bij annulering door de cursist ten laatste 1 maand voor de start van de cursus zal het volledige bedrag teruggestort worden verminderd met 25 euro administratiekosten.

Bij latere annulering of niet komen opdagen van de cursist wordt er geen terugbetaling voorzien tenzij Atelier Aimée vervanging vindt. In dit laatste geval zal Atelier Aimée de cursus terugbetalen verminderd met 25 euro administratiekosten.

Het atelier is een voormalige superette en ligt in de dorpskern praktisch naast de kerk.  De straat is een éénrichtingsstraat. Parkeren kan je best net voor het atelier op uw rechterkant op de gemeentelijke parking.