Laat je inspireren

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte over het aanbod
  Zoeken

  Shop

    /    /  Intensieve meerdaagses  /  2-3-4-5 juli – Sint-Amandsberg- 2 delen

  2-3-4-5 juli – Sint-Amandsberg- 2 delen

  360,00 incl. btw

  • Data 2-3-4-5 juli 2024
  • Aantal dagen 4
  • Niveau ervaren
  • Tijdstip 9u30-16u
  • Lesgever Sybille Segers
  • Inclusief gebruik materiaal en klei, koffie & thee
  • Locatie Schoolstraat 12, 9000 Gent (Sint-Amandsberg)
  • Glazuurles maandag 26 aug (18u-21u)
  SKU: Z24A01 Categorie:

  Op voorraad

  Aantal

  Product omschrijving

  In deze meerdaagse draaien we 2 delen die we op elkaar monteren. Dat kan in de breedte maar evengoed in de hoogte zijn. Een vaas in 2 delen? Een schaal waarbij je de bodem en de rand apart draait? Het kan!

  Je hebt al ervaring met draaien en draait met de hoeveelheid klei die haalbaar is voor jou. Dat kan 1 kg zijn maar evengoed 3 kg. Afhankelijk van je ervaring én de vorm die je wilt maken. Aan de hand van demo’s en vele tips worden zeker en vast grenzen verlegd.

  De eerste twee dagen draaien en monteren we. De derde dag en vierde dag werken we alles af (afdraaien).

  We werken elke dag van 9.30 tot 16u. Over de middag nemen we samen een pauze.

  Klei is inbegrepen in de prijs. Op die manier kan je veel oefenen.

  Enkele weken nadien is er een glazuurles. Daarin leggen we uit hoe je je eigen werk het best glazuurt.

  De uiteindelijke glazuurbak is niet inbegrepen in de prijs. Die wordt verrekend bij het ophalen van je werk na een 8-tal weken. Prijs is 10€/kilo in de elektrische oven.

   

  Bij annulering door de cursist ten laatste 1 maand voor de start van de cursus zal het volledige bedrag teruggestort worden verminderd met 25 euro administratiekosten.

  Bij latere annulering of niet komen opdagen van de cursist wordt er geen terugbetaling voorzien tenzij Atelier Aimée vervanging vindt. In dit laatste geval zal Atelier Aimée de cursus terugbetalen verminderd met 25 euro administratiekosten.

  CORONA voorwaarde: als de cursus omwille van opgelegde corona-maatregelen niet kan doorgaan, betalen wij het bedrag integraal terug.

   

  De Schoolstraat 12 vind je op 900m van Gent-Dampoort. Maw. het is perfect bereikbaar te voet, met fiets, bus en trein. Kom je met de auto dan kan je parkeren aan het parkje in de Achterstraat in Sint-Amandsberg (onder de bomen in groene zone). Die laatste 200m kan je te voet doen.

  De ingang van het atelier vind je door het steegje te nemen in de Schoolstraat tussen nummer 8 en 10. Je wandelt zo’n 80 m door het steegje en op je linkerkant zie je een deur. Dat is de ingang van ons gedeeld atelier

  Je brengt best je goed humeur en héél veel geduld mee.

  Een schort en minstens twee handdoeken nodig (badstof). Gemakkelijke kledij en schoenen aan die tegen een spat klei kunnen. Het is ook aangeraden om korte nagels te hebben. Dierbare ringen en armbanden laat je best thuis. Breng ook een schriftje en balpen mee!