Laat je inspireren

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte over het aanbod
  Zoeken

  Algemene voorwaarden

    /  Algemene voorwaarden

  BV Atelier Aimée
  Belzeelsestraat 18a
  9940 Evergem
  België
  zaakvoerders Sybille Segers 0032 474 96 24 34 en Caroline Kesteleyn 0032 472 28 46 05
  ondernemingsnummer (BE)0742.881.131
  info@atelieraimee.be

  Artikel 1: Algemene bepalingen

  Atelier Aimée is een besloten vennootschap en is BTW plichtig.

  Artikel 2: Aanbod van producten en diensten – levering en prijs

  Atelier Aimée biedt diensten aan via de website. De klant dient het bedrag te betalen zoals vermeld bij de gekozen dienst. Deze bedragen zijn inclusief BTW. Atelier Aimée voorziet de afrekening van sommige diensten via een ingebouwd betalingssysteem dat werkt met bancontact.
  Atelier Aimée voorziet dat sommige diensten kunnen betaald worden via overschrijving binnen een termijn bepaald door Atelier Aimée.
  Atelier Aimée kan je reservering annuleren indien er niet is betaald binnen de vooropgestelde termijn.

  Bij annulatie door de klant op voorhand (ten laatste 1 maand voor de start van de workshop) zal het volledige bedrag teruggestort worden verminderd met 25 euro administratiekosten.

  Bij latere annulering of niet opdagen wordt er geen terugbetaling voorzien. De klant kan zich laten vervangen door iemand anders mits dit op voorhand duidelijk gecommuniceerd wordt via e-mail naar info@atelieraimee.be. In dit laatste geval zal Atelier Aimée de workshop terugbetalen verminderd met 30 euro administratiekosten.

  Bij annulatie door de klant midden in een lessenreeks wordt er geen terugbetaling voorzien door Atelier Aimée van de gemiste lessen.

  Atelier Aimée heeft het recht om een cursus te annuleren of verplaatsen, zonder hiervoor aansprakelijk te kunnen worden gesteld. Het atelier brengt de klant daarvan op de hoogte en stelt een billijke compensatie voor.

  Atelier Aimée is, behalve in gevallen van burgerlijke aansprakelijkheid, niet verantwoordelijk voor materiële of lichamelijke schade veroorzaakt door ongevallen voor, tijdens of na de les.

  Bij ziekte of afwezigheid van de lesgever kunnen lessen, indien mogelijk, worden ingehaald binnen hetzelfde trimester. Dit is echter geen garantie.

  Artikel 3: Copyright

  Alle afbeeldingen en tekst op deze website zijn eigendom van Atelier Aimée. Niets mag gekopieerd of verspreid worden zonder uitdrukkelijke toestemming van Atelier Aimée.

  Artikel 4: Privacy

  Deze website werd gemaakt door Webwerk. Atelier Aimée beheert de tools waarmee het gegevens van mensen bijhoudt die het atelier contacteren via het contactformulier of zich inschrijven via de website . Atelier Aimée zal deze gegevens uitsluitend gebruiken voor contact en voor nieuwsbrieven per e-mail. Atelier Aimée deelt deze gegevens niet met derden.
  Deze website gebruikt oa. Google analytics en cookies om surfgedrag op deze website op te volgen (bv. hoe lang gebruikers bepaalde pagina’s van de website bezoeken).
  Gebruikers die persoonlijke gegevens zoals naam en e-mail adres delen met Atelier Aimée via het contactformulier of via inschrijving op de nieuwsbrief hebben het recht om deze gegevens op te vragen, te verbeteren of zelfs te laten wissen. De gebruiker kan contact opnemen met Atelier Aimée om dit recht uit te oefenen.