Laat je inspireren

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte over het aanbod
Zoeken

Intensieve meerdaagses

  /    /  Intensieve meerdaagses

We bieden ook intensieve draaiweken aan op onze twee locaties in Sint-Amandsberg en Belzele. Een 5 – 4 of 3 daagse biedt heel wat mogelijkheden om heel intensief met de klei bezig te zijn. De eerste dagen draaien we. De tweede helft van de week werken we alles af (afdraaien).

Iedereen begint op zijn eigen niveau. Er zijn 11 plaatsen dus de begeleiding is vrij intensief en persoonlijk. Beginners leren (beter) centreren en optrekken; meer gevorderde draaiers kunnen kiezen wat ze willen bijschaven.
Zo’n week is ook een ideaal moment om een vliegende start te nemen. Zelfs als je nog nooit hebt gedraaid, kun je na zo’n week al aardig uit de voeten met schijf en klei!

We werken elke dag van 9.30 tot 16u. Over de middag nemen we samen een pauze.

Klei is inbegrepen in de prijs. Op die manier kan je veel oefenen. De glazuurbak is niet inbegrepen in de prijs. Die wordt verrekend bij het ophalen van je werk. Prijs is 7€/kilo.

Glazuuravond

Een aantal weken na de draaiweek is er steeds een glazuuravond. Op die avond leer je glazuren en mag je dit toepassen op al je werken. Als die uiteindelijk gebakken zijn, kan je alles komen ophalen in ons atelier. Na het wegen van je werken reken je die af aan 7€/kg.