Laat je inspireren

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte over het aanbod
  Zoeken

  Glazuurfabriek

    /    /  Glazuurfabriek

  In Atelier Aimée maken wij al onze glazuren zelf. Dit betekent dat we vele uren glazuurstaaltjes maakten, oneindig veel testen en momenteel een zeer uitgebreid kleurenpallet hebben voor al onze cursisten.
  Onder de noemer ‘Glazuurfabriek’ willen we die kennis omtrent glazuren ook met jullie delen. Daarom bieden we naast heel wat draaicursussen ook heel wat glazuurcursussen aan.

  Onze meest gegeven opleiding momenteel is de ‘Grondige inleiding in het zelf glazuren maken’. De reeks bestaat uit 8 thema’s verspreid over 7 lesmomenten. Elke les is er een deeltje theorie, maar elke les is vooral testglazuren maken. We vertrekken vanuit een achttal goede basisglazuren. En leren stap voor stap het gedrag van glazuren te begrijpen. We richten ons vooral op glazuren voor gebruiksgoed.

  Daarnaast richten we occasioneel workshops en masterclasses in. Zo geven we een keer per jaar de cursus ‘Hoe zo goed mogelijk werken met Glazy’ en ‘Asglazuren’.

  Al deze cursussen zijn voorzien van de juiste theoretische onderbouw in combinatie met een didactische aanpak.

  Lees je hieronder ‘volzet‘, dan loont het toch de moeite om er eventjes op te klikken. Zo kan je je steeds toevoegen op de juiste wachtlijst. De cursussen die hier staan, organiseren we zeker in de toekomst opnieuw. Alleen weten we niet altijd op dit ogenblik de juiste data.