Laat je inspireren

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte over het aanbod
  Zoeken

  Shop

    /    /  Intensieve meerdaagses  /  26-27-28-29-30 aug-Belzele-Avond-seriedraaien

  26-27-28-29-30 aug-Belzele-Avond-seriedraaien

  240,00 incl. btw

  • Data 26-27-28-29-30 aug 2024
  • Aantal avonden 5
  • Niveau ervaren
  • Tijdstip 19-22u
  • Lesgever Caroline Kesteleyn
  • Inclusief gebruik materiaal en klei, koffie & thee
  • Locatie Belzeelsestraat 18, 9940 Belzele (Evergem)
  • Glazuurles woensdagavond 18 sept (18u-21u)
  SKU: Z24B06 Categorie:

  Op voorraad

  Aantal

  Product omschrijving

  Tijdens deze draaiavonden gaan jullie aan de slag rond een specifiek thema: ‘serie draaien’. Passen je kommetjes net niet mooi in elkaar? Sorteer jij je tassen ook van groot naar klein? Je wil je al zo lang eens focussen op gelijk draaien? Maar hoe begin je daar nu aan? Alles begint met een plan en een schriftje. Alles wordt stap voor stap uit de doeken gedaan tijdens deze vijf avonden.

  Deze meerdaagse richt zich op draaiers met enige ervaring.

  Iedereen begint met een project op zijn eigen niveau. Er zijn 11 plaatsen dus de begeleiding is vrij intensief en persoonlijk.  Caroline toont met heel veel liefde en geduld alle stappen van het seriedraai-proces!

  We werken elke avond van 19u tot 22u. 

  Klei is inbegrepen in de prijs. Op die manier kan je veel oefenen.

  Enkele weken later zijn je werken bisquit gebakken en kom je ze glazuren tijdens de glazuurles.

  De uiteindelijke glazuurbak is niet inbegrepen in de prijs. Die wordt verrekend bij het ophalen van je werk na een 8-tal weken. Prijs is 10€/kilo. Hiervoor krijg je van ons een mailtje wanneer je je werk kan komen ophalen.

   

  Bij annulering door de cursist ten laatste 1 maand voor de start van de cursus zal het volledige bedrag teruggestort worden verminderd met 25 euro administratiekosten.

  Bij latere annulering of niet komen opdagen van de cursist wordt er geen terugbetaling voorzien tenzij Atelier Aimée vervanging vindt. In dit laatste geval zal Atelier Aimée de cursus terugbetalen verminderd met 25 euro administratiekosten.

  CORONA voorwaarde: als de cursus omwille van opgelegde corona-maatregelen niet kan doorgaan, betalen wij het bedrag integraal terug.

   

  De Schoolstraat 12 vind je op 900m van Gent-Dampoort. Maw. het is perfect bereikbaar te voet, met fiets, bus en trein. Kom je met de auto dan kan je parkeren aan het parkje in de Achterstraat in Sint-Amandsberg (onder de bomen in groene zone). Die laatste 200m kan je te voet doen.

  De ingang van het atelier vind je door het steegje te nemen in de Schoolstraat tussen nummer 8 en 10. Je wandelt zo’n 80 m door het steegje en op je linkerkant zie je een deur. Dat is de ingang van ons gedeeld atelier

  Je brengt best je goed humeur en héél veel geduld mee.

  Een schort en minstens twee handdoeken nodig (badstof). Gemakkelijke kledij en schoenen aan die tegen een spat klei kunnen. Het is ook aangeraden om korte nagels te hebben. Dierbare ringen en armbanden laat je best thuis. Breng ook een schriftje en balpen mee!