Laat je inspireren

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte over het aanbod
  Zoeken

  Shop

    /    /  Intensieve meerdaagses, Masterclasses  /  22-23 sept- Masterclass Groot Draaien – Belzele

  22-23 sept- Masterclass Groot Draaien – Belzele

  240,00 incl. btw

  • Data 22-23 sept 2023
  • Aantal dagen 2
  • Tijdstip 9u30-16u
  • Lesgever Sybille Segers en Caroline Kesteleyn
  • Inclusief gebruik materiaal en klei, koffie & thee
  • Locatie Belzeelsestraat 18, 9940 Belzele (Evergem)
  • Glazuurles Geen. Je kan je gedraaide materiaal meenemen naar huis.

   

  SKU: Z23B09 Categorieën: ,

  Uitverkocht

  Schrijf je in op de wachtlijst en we houden je op de hoogte wanneer dit item terug beschikbaar is

  Product omschrijving

  Deze tweedaagse workshop richt zich naar (semi-)gevorderden. Centreer je gemakkelijk 2 kg klei, dan kan je deelnemen. Maar we gaan natuurlijk voor véél véél meer!

  De workshop wordt gegeven door Sybille en Caroline, de twee gezichten achter Atelier Aimée.

  We starten de eerste dag met het leren voorbereiden van de klei. De keuze van de klei en de kneedbaarheid ervan zijn niet onbelangrijk. Daarbij gaan we bij het kneden de spiraal techniek onder de loep nemen. Een goede opwarming volgt met het draaien van enkele stevige cilinders. Dan gaan we aan de slag met verschillende technieken: onze klei zo hoog mogelijk leren optrekken, een schaal zo ver als we durven leren openleggen, verschillende vormen draaien en die leren monteren op elkaar, een vorm leren opdelen om die dan in een grotere versie te maken…. en zoveel meer!

  We gaan samen met jullie tonnen klei verzetten en jullie biceps trainen!

  Om het vele oefenen te stimuleren is de klei inbegrepen in de prijs.

  Deze workshop is vooral gericht op het oefenen van verschillende technieken. De gedraaide stukken zullen niet bijgehouden worden! Op die manier zal je merken dat je veel vrijer draait en dat je meer durft en dat is de essentie van deze workshop. Je gaat je eigen grenzen en de grenzen van de klei durven opzoeken en dingen draaien die je nooit eerder draaide.

  Wie graag zijn stukken graag mee neemt naar huis om daar verder af te werken kan uiteraard eigen bats meebrengen om op te draaien.

   

  Bij annulering door de cursist ten laatste 1 maand voor de start van de cursus zal het volledige bedrag teruggestort worden verminderd met 25 euro administratiekosten.

  Bij latere annulering of niet komen opdagen van de cursist wordt er geen terugbetaling voorzien tenzij Atelier Aimée vervanging vindt. In dit laatste geval zal Atelier Aimée de cursus terugbetalen verminderd met 25 euro administratiekosten.

  CORONA voorwaarde: als de cursus omwille van opgelegde corona-maatregelen niet kan doorgaan, betalen wij het bedrag integraal terug.

   

  Het atelier is een voormalige superette en ligt in de dorpskern praktisch naast de kerk.  De straat is een éénrichtingsstraat. Parkeren kan je best net voor het atelier op uw rechterkant op de gemeentelijke parking.

  Je brengt best je goed humeur en héél veel geduld mee.

  Een schort en minstens twee handdoeken nodig (badstof). Gemakkelijke kledij en schoenen aan die tegen een spat klei kunnen. Het is ook aangeraden om korte nagels te hebben. Dierbare ringen en armbanden laat je best thuis. Breng ook een schriftje en balpen mee!

  Vergeet ook je lunch niet!