Laat je inspireren

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte over het aanbod
  Zoeken

  Shop

    /    /  Intensieve meerdaagses, Masterclasses  /  15-16-17 aug- Belzele-Masterclass Groot Draaien

  15-16-17 aug- Belzele-Masterclass Groot Draaien

  295,00 incl. btw

  Drie dagen de tijd nemen om je grenzen te verleggen. We gaan voor 2 of meer delen op elkaar zetten.

  • Data  do 15- vrij 16- zat 17 aug 2024
  • Aantal dagen 3
  • Niveau half gevorderd/gevorderd
  • Tijdstip 9u30-16u
  • Lesgever Caroline Kesteleyn
  • Inclusief gebruik materiaal en klei, koffie & thee
  • Locatie Belzeelsestraat 18, 9940 Belzele (Evergem)
  • Glazuurles Geen. Je kan je gedraaide materiaal meenemen naar huis.

   

  SKU: Z24B04 Categories: ,

  In stock

  Aantal

  Product omschrijving

  Deze driedaagse workshop richt zich naar (semi-)gevorderden. Centreer je gemakkelijk 3 kg klei, dan kan je deelnemen. Maar we gaan natuurlijk voor véél véél meer!

  We gaan 2 of meer delen leren op elkaar zetten en vormgeven. Dat is steeds een spannend proces. Drie dagen de tijd daarvoor nemen is ideaal. Ons proces start vanuit een schets of een foto. We gaan jullie schets vergroten naar de ware grote die je wil bereiken. We zullen de vorm bestuderen en zoeken waar we die het best kunnen opdelen. Die verschillende delen gaan we uiteindelijk draaien. Ook de keuze van de klei en de kneedbaarheid ervan lichten we toe. De klei goed voorbereiden is niet onbelangrijk:  spriraalkneden, onze bol goed vormen, …. Tegen dat we effectief aan de slag kunnen aan de schijf: centreren, optrekken, vorm geven, … hebben we al een belangrijke voorbereiding in onze vingers!

  We gaan samen met jullie tonnen klei verzetten en jullie biceps trainen!

  Om het vele oefenen te stimuleren is de klei inbegrepen in de prijs.

  Deze workshop is vooral gericht op het oefenen van de technieken. De gedraaide stukken zullen niet bijgehouden worden! Op die manier zal je merken dat je veel vrijer draait en dat je meer durft en dat is de essentie van deze workshop. Je gaat je eigen grenzen en de grenzen van de klei durven opzoeken en dingen draaien die je nooit eerder draaide.

  Wie graag zijn stukken graag mee neemt naar huis om daar verder af te werken kan uiteraard eigen bats meebrengen om op te draaien.

   

  Bij annulering door de cursist ten laatste 1 maand voor de start van de cursus zal het volledige bedrag teruggestort worden verminderd met 25 euro administratiekosten.

  Bij latere annulering of niet komen opdagen van de cursist wordt er geen terugbetaling voorzien tenzij Atelier Aimée vervanging vindt. In dit laatste geval zal Atelier Aimée de cursus terugbetalen verminderd met 25 euro administratiekosten.

  CORONA voorwaarde: als de cursus omwille van opgelegde corona-maatregelen niet kan doorgaan, betalen wij het bedrag integraal terug.

   

  Het atelier is een voormalige superette en ligt in de dorpskern praktisch naast de kerk.  De straat is een éénrichtingsstraat. Parkeren kan je best net voor het atelier op uw rechterkant op de gemeentelijke parking.

  Je brengt best je goed humeur en héél veel geduld mee.

  Een schort en minstens twee handdoeken nodig (badstof). Gemakkelijke kledij en schoenen aan die tegen een spat klei kunnen. Het is ook aangeraden om korte nagels te hebben. Dierbare ringen en armbanden laat je best thuis. Breng ook een schriftje en balpen mee!