Laat je inspireren

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte over het aanbod
  Zoeken

  Shop

    /    /  Masterclasses  /  Masterclass draaien met José Maria Mariscal

  Masterclass draaien met José Maria Mariscal

  250,00 incl. btw

  José demonstreert verschillende vormen en begeleidt je in het maken er van. We gaan op zoek naar de perfecte vormspanning!

  Deze workshop wordt gegeven in het Engels.

  • Data ma 27 en di 28 mei 2024
   telkens van 9u30 tot 16u
  • Lesgever José Maria Mariscal Paneque
  • Inclusief gebruik alle materialen, koekjes, thee en koffie
  • Locatie Atelier Aimée, Belzeelsestraat 18, 9940 Belzele
  SKU: MAS JOSE Category:

  Out of stock

  Schrijf je in op de wachtlijst en we houden je op de hoogte wanneer dit item terug beschikbaar is

  Product omschrijving

  De Spaanse José Maria Mariscal Paneque is een waar fenomeen. Hij leerde het draaien van jongs af aan van zijn vader en verdiepte zich jaren in het vormgeven. Zijn typische vaas met lange hals is fenomenaal. Van de regering van Catalonië kreeg hij zelfs de onderscheiding van Meester-Ambachtsman voor zijn hoogwaardige stukken. 

  Met veel enthousiasme komt hij zijn kennis delen in ons atelier. We leggen de focus op vormgeving. Zowel vazen als andere vormen komen aan bod.

  Deze masterclass is gericht op ervaren draaiers en gaat door op ma 27 en di 28 mei 2024.

  José zal verschillende vormen demonstreren en met die kennis kan je zelf aan de slag onder begeleiding van José. Je gedraaide stukken kan je meenemen naar huis. Indien je zelf geen oven hebt kan je max. 6 stukken afbakken in het atelier. Glazuren van de stukken kan achteraf mits een afspraak te boeken voor een extra glazuurles (af te spreken tijdens de workshop).

  Deze masterclass is bedoeld voor gevorderde draaiers. Je kan deelnemen indien je vlot (en meermaals) 1 kg kan centreren en hiermee een cilinder van minimum 20 cm hoogte kan optrekken.

  Deze workshop wordt gegeven in het Engels.

  Bij annulering door de cursist ten laatste 1 maand voor de start van de cursus zal het volledige bedrag teruggestort worden verminderd met 25 euro administratiekosten.

  Bij latere annulering of niet komen opdagen van de cursist wordt er geen terugbetaling voorzien tenzij Atelier Aimée vervanging vindt. In dit laatste geval zal Atelier Aimée de cursus terugbetalen verminderd met 25 euro administratiekosten.

  CORONA voorwaarde: als de cursus omwille van opgelegde corona-maatregelen niet kan doorgaan, betalen wij het bedrag integraal terug.

   

  Het atelier is een voormalige superette en ligt in de dorpskern praktisch naast de kerk.  De straat is een éénrichtingsstraat. Parkeren kan je best net voor het atelier op uw rechterkant op de gemeentelijke parking.