Laat je inspireren

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte over het aanbod
  Zoeken

  Shop

    /    /  Wekelijkse cursussen  /  Cursus voormiddag Belzele

  Cursus voormiddag Belzele

  370,00 incl. btw

  Wekelijkse drie uur de tijd nemen om op de snelheid van je draaischijf potten te leren draaien gedurende een volledig trimester.

  • Data april – juni (niet in vakanties en feestdagen)
  • Tijdstip 9.30-12.30
  • Duur 3u per les
  • Frequentie 9 keer,  eenmaal per week
  • Lesgever Bert Claeys (woe) en Sybille Segers (do)
  • Inclusief gebruik materiaal en klei, thee & koffie
  • Locatie Atelier Aimée, Belzeelsestraat 18, Evergem
  SKU: CU VM BEL-24-2 Category:
  Aantal

  Product omschrijving

  Alle cursussen zijn voor volwassenen, zowel beginners als gevorderden. De beginners leren de basistechnieken van het draaien, afdraaien en glazuren. Als gevorderde, krijg je een programma op maat en beslis je zelf wat je wilt maken en leren. Onze professionele lesgevers delen met veel plezier hun kennis en passie!

  Tijdens de lessen leer je over de verschillende stadia van klei: van zachte klei naar afgewerkt product. De eerste les is een kennismaking met de basistechnieken. In de volgende lessen zullen we ons concentreren op het draaien van eenvoudige vormen. In de laatste lessen worden de bisquit-gebakken potjes geglazuurd en voor een tweede keer gebakken.

  In de cursus is de prijs van de klei telkens inbegrepen. Zo moet je je nooit inhouden om te draaien of op te bouwen. Je betaalt 10 € per kilo voor de bakkosten (bisquit + glazuur). Hoe lichter en juister je draait, hoe goedkoper het dus wordt…

  Je kan uiteindelijk alles bakken met ‘glazuren van het huis’. In Atelier Aimée worden alle glazuren zelf gemaakt.

  Bij Atelier Aimée kiezen we bewust voor kwaliteit. Ons team van lesgevers kent stuk voor stuk zijn/haar vak. Het overzicht van het hele team vind je hier.

  Het atelier is een voormalige superette en ligt in de dorpskern praktisch naast de kerk.  De straat is een éénrichtingsstraat. Parkeren kan je best net voor het atelier op uw rechterkant op de gemeentelijke parking.

  Bij annulatie door de klant op voorhand (ten laatste 1 maand voor de start van lessenreeks) zal het volledige bedrag teruggestort worden verminderd met 25 euro administratiekosten.

  Bij latere annulering of niet opdagen wordt er geen terugbetaling voorzien. Tenzij Atelier Aimée vervanging vindt. In dit laatste geval zal Atelier Aimée de lessenreeks terugbetalen verminderd met 25 euro administratiekosten.

  Gemiste lessen kunnen niet worden ingehaald.

  CORONA voorwaarde: als de cursus omwille van opgelegde corona-maatregelen niet kan doorgaan, worden de lessen verschoven naar een latere datum.

  Je brengt best je goed humeur en héél veel geduld mee.

  Een schort en minstens twee handdoeken nodig (badstof). Gemakkelijke kledij en schoenen aan die tegen een spat klei kunnen. Het is ook aangeraden om korte nagels te hebben. Dierbare ringen en armbanden laat je best thuis. Breng ook een schriftje en balpen mee!