Laat je inspireren

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte over het aanbod
  Zoeken

  Shop

    /    /  Materiaal, Overig  /  Atelier@Home: e-book

  Atelier@Home: e-book

  35,00 incl. btw

  Dit e-book is een digitale download in pdf-formaat van 45 pagina’s. Je leest alles over hoe je je eigen klei-werkplek inricht. Vanuit onze ervaring in het atelier hebben we verschillende hoofdstukken voorzien . 100 nuttige tips over de nutsvoorzieningen, opslag, de oven, kleirecyclage, drogen en bakken, hoe omgaan met glazuur, poetsen, documentatie, handige hulpmiddeltjes en een boodschappenlijst.

  SKU: AatH - DIG Categories: ,
  Aantal

  Product omschrijving

  Meer en meer cursisten en creatievelingen hebben zich geïnstalleerd in de living, berging, garage of tuinhuis. Naast het creëren komt er bij zo’n thuisatelier heel wat kijken. We nemen jullie in dit e-book cursus mee achter de schermen van ons atelier.

  Samen met de Cursist maakten we een e-book met daarin alles wat je moet weten om thuis je eigen kleiplek in te richten.

  Het is een klepper van 45 pagina’s bomvol info geworden en helpt je bij het maken van de juiste keuzes om je thuis-atelier droom waar te maken. Wat denk je, kriebelt het bij jou ook al om je eigen klei-atelier in te richten?

  We bundelden 100 nuttige & praktische tips om een thuisatelier zo optimaal mogelijk in te richten. We overlopen wat belangrijk is en hoe je efficiënt kan te werk gaan. Het gaat van de inrichting van je thuisstudio tot het verwerken en bakken van je klei.

  Na je aankoop kan je het e-book onmiddellijk downloaden.
  Formaat: PDF
  Aantal pagina’s: 45
  Auteur: Cursist & Atelier Aimée
  Taal: Nederlands

  Bedankt voor je interesse in ons e-book. Deze digitale gids is een samenwerking van Atelier Aimée met de Cursist. We hebben er keihard aan gewerkt en zijn er trots op om het met je te delen. We willen je vriendelijk verzoeken om ons bloed, zweet en tranen te respecteren en de inhoud niet te verspreiden. Geniet van je leeservaring!