Laat je inspireren

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte over het aanbod
  Zoeken

  Shop

    /    /  Korte cursussen, Wekelijkse cursussen  /  Draaien voor beginners Belzele – Maandagvoormiddag – juni

  Draaien voor beginners Belzele – Maandagvoormiddag – juni

  220,00 incl. btw

  Data: 3-10-17-24 juni + nog te bepalen glazuurdatum telkens van 9u30 tot 12u30.

  Lesgever: Veronique Cappaert

  Locatie: Belzeelsestraat 18, Evergem

  SKU: DB - MAVM-9 Categories: ,

  Only 2 left in stock

  Aantal

  Product omschrijving

  Deze korte initiatiereeks is bedoeld voor beginnende draaiers. Je doorloopt het proces van het pottenbakken van begin tot einde. We gaan 4 lessen kneden, draaien op de schijf en de potjes afdraaien als ze lederhard zijn. De potjes worden biscuit gebakken zodat ze klaar zijn om te glazuren. De biscuitbak zit inbegrepen in de lesprijs. Het glazuren doen jullie zelf na de laatste draailes. Nog eens een 8-tal weken later krijg je bericht dat je je potjes kan ophalen. De hoogbak dien je nog te betalen als je je potten komt ophalen aan 10€/kg.

  Meebrengen voor de cursus én voor het glazuurmoment: schort, oude(bad)handdoek, kleren die vuil mogen worden.

  Bij annulering door de cursist ten laatste 1 maand voor de start van de cursus zal het volledige bedrag teruggestort worden verminderd met 25 euro administratiekosten.

  Bij latere annulering of niet komen opdagen van de cursist wordt er geen terugbetaling voorzien tenzij Atelier Aimée vervanging vindt. In dit laatste geval zal Atelier Aimée de cursus terugbetalen verminderd met 25 euro administratiekosten.

  CORONA voorwaarde: als de cursus omwille van opgelegde corona-maatregelen niet kan doorgaan, betalen wij het bedrag integraal terug.

   

  Het atelier is een voormalige superette en ligt in de dorpskern praktisch naast de kerk.  De straat is een éénrichtingsstraat. Parkeren kan je best net voor het atelier op uw rechterkant op de gemeentelijke parking.

  Je brengt best je goed humeur en héél veel geduld mee.

  Een schort en minstens twee handdoeken nodig (badstof). Gemakkelijke kledij en schoenen aan die tegen een spat klei kunnen. Het is ook aangeraden om korte nagels te hebben. Dierbare ringen en armbanden laat je best thuis. Breng ook een schriftje en balpen mee!