Laat je inspireren

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte over het aanbod
  Zoeken

  Shop

    /    /  Korte cursussen  /  Keramiek in opbouw.

  Keramiek in opbouw.

  280,00 incl. btw

  Datum: vrijdag 20/1, 27/1 en 3/2  telkens van 9u30 tot 16u en 3/03 van 9u30 tot 12u30 (glazuurles).

  Lesgever: Carla Honnay

  Locatie: Belzeelsestraat 18, Evergem

  SKU: OPB BEG B-3 Categorie:

  Slechts 2 resterend op voorraad

  Aantal

  Product omschrijving

  Tijdens deze korte reeks maak je keramiek in opbouw. Voor deze cursus heb je de basis van het opbouwen al in de vingers. We gaan aan de slag met de kleipers, kleiplaten en mallen. We leren driedimensioneel werken en experimenteren met vormen, voornamelijk aan de hand van kleirollen. Op die manier kunnen we verschillende weken aan 1 groot of meerdere kleinere stukken werken. Er is ook aandacht voor het decoreren van je stuk. Je kan je tijdens deze cursus verder verdiepen in nieuwe technieken of uitdagende vormen onder begeleiding van Carla. Carla Honnay heeft massa’s ervaring met handopbouw! 

  De glazuurbak (10€/kilo) is niet inbegrepen in de prijs.

  De lessen gaan door op:

  20 januari 2023 van 9u30 tot 16u
  27 januari 2023 van 9u30 tot 16u
  3 februari 2023 van 9u30 tot 16u
  3 maart 2023 van 9u30 tot 12u30 (glazuurles)

  Mee te brengen (hoef je niet speciaal te kopen): schort, oud laken of vod (fijn geweven), deegrol, houten spatel, lomers, spons, mes, naald, huishoudfolie.

  Lesgeefster Carla Honnay begon 20 jaar geleden met draaicursussen bij verschillende keramisten en toen veranderde haar leven… Tijdens haar opleiding Hogere Graad Keramiek aan de academie van Waasmunster heeft ze andere mogelijkheden van het kleien ontdekt. Het opbouwen vindt ze iets fascinerend en boeiend. Niet enkel door de technieken maar ook door het experimenteren en het oneindig creatief zoekwerk. Haar inspiratie haalt ze dikwijls uit architecturale- en natuurelementen zoals vulkanisch gesteenten, grillige rots vormingen, enz.

  Bij annulering door de cursist ten laatste 1 maand voor de start van de cursus zal het volledige bedrag teruggestort worden verminderd met 25 euro administratiekosten.

  Bij latere annulering of niet komen opdagen van de cursist wordt er geen terugbetaling voorzien tenzij Atelier Aimée vervanging vindt. In dit laatste geval zal Atelier Aimée de cursus terugbetalen verminderd met 25 euro administratiekosten.

  CORONA voorwaarde: als de cursus omwille van opgelegde corona-maatregelen niet kan doorgaan, betalen wij het bedrag integraal terug.

   

  Het atelier is een voormalige superette en ligt in de dorpskern praktisch naast de kerk.  De straat is een éénrichtingsstraat. Parkeren kan je best net voor het atelier op uw rechterkant op de gemeentelijke parking.