Laat je inspireren

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte over het aanbod
  Zoeken

  Shop

    /    /  Masterclasses  /  Masterclass draaien en textuur met Terry Davies

  Masterclass draaien en textuur met Terry Davies

  360,00 incl. btw

  Terry demonstreert verschillende vormen en begeleidt je in het maken er van. Hij zal onder andere tonen hoe hij tot zijn ‘elephant skin’ komt op zijn vormen en zoveel meer!

  Deze workshop wordt gegeven in het Engels.

  • Data di 14, wo 15 en do 16 mei 2024
   telkens van 9u30 tot 16u
  • Lesgever Terry Davies
  • Inclusief gebruik alle materialen, koekjes, thee en koffie
  • Locatie Atelier Aimée, Belzeelsestraat 18, 9940 Belzele
  SKU: MAS TERRY Category:

  Out of stock

  Schrijf je in op de wachtlijst en we houden je op de hoogte wanneer dit item terug beschikbaar is

  Product omschrijving

  De Brit Terry Davies woont al geruime tijd in Toscane en is een waar draaifenomeen. Terry reisde werkelijk al heel de wereld rond om als pottenbakker aan de slag te gaan. In zijn werk probeert hij een zachte balans te vinden tussen de functionele, de abstracte en de klassieke vorm.

  Met veel enthousiasme komt hij zijn kennis delen in ons atelier.

  Met behulp van verschillende technieken, sommige traditioneel, sommige door hem zelf gemaakt, gaan we net de tikkeltje verder in ons draaien. Je zal heel wat mogelijkheden ontdekken voor je eigen creativiteit en na deze driedaagse zal je veel meer ‘durven’

  Deze masterclass is gericht op ervaren draaiers en gaat door op di 14, woe 15 en do 16 mei 2024.

  Terry zal verschillende vormen demonstreren en met die kennis kan je zelf aan de slag. Hij toont zeker ook hoe hij zijn ‘elefant skin’ maakt. Je gedraaide stukken kan je meenemen naar huis. Indien je zelf geen oven hebt kan je max. 6 stukken afbakken in het atelier. Glazuren van de stukken kan achteraf mits een afspraak te boeken voor een extra glazuurles (af te spreken tijdens de workshop).

  Deze masterclass is bedoeld voor gevorderde draaiers. Je kan deelnemen indien je vlot (en meermaals) 1 kg kan centreren en hiermee een cilinder van minimum 20 cm hoogte kan optrekken.

  Deze workshop wordt gegeven in het Engels.

  Bij annulering door de cursist ten laatste 1 maand voor de start van de cursus zal het volledige bedrag teruggestort worden verminderd met 25 euro administratiekosten.

  Bij latere annulering of niet komen opdagen van de cursist wordt er geen terugbetaling voorzien tenzij Atelier Aimée vervanging vindt. In dit laatste geval zal Atelier Aimée de cursus terugbetalen verminderd met 25 euro administratiekosten.

  CORONA voorwaarde: als de cursus omwille van opgelegde corona-maatregelen niet kan doorgaan, betalen wij het bedrag integraal terug.

   

  Het atelier is een voormalige superette en ligt in de dorpskern praktisch naast de kerk.  De straat is een éénrichtingsstraat. Parkeren kan je best net voor het atelier op uw rechterkant op de gemeentelijke parking.