Laat je inspireren

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte over het aanbod
  Zoeken

  Shop

    /    /  Intensieve meerdaagses, Masterclasses  /  24-25-27 juli – Sint-Amandsberg – Masterclass schalen

  24-25-27 juli – Sint-Amandsberg – Masterclass schalen

  295,00 incl. btw

  • Data 24-25-27 juli
  • Aantal dagen 3
  • Niveau gevorderde
  • Tijdstip 9u30-16u
  • Lesgever Sybille Segers
  • Inclusief gebruik materiaal en klei, koffie & thee
  • Locatie Schoolstraat 12, 9000 Gent (Sint-Amandsberg)
  • Glazuurles 
  SKU: Z24A04 Categories: ,

  Only 2 left in stock

  Aantal

  Product omschrijving

  Tijdens deze meerdaagse ligt de focus op schalen in de breedte én vooral op oefenen. De schalen worden gedraaid uit 1 stuk maar evengoed maken we schalen door 2 stukken (bodem en rand) te monteren. Of wat dacht je van een ovalen schaal? Zeker is dat grenzen verlegd worden.
  De focus ligt op techniek en oefenen. We draaien en monteren 3 dagen lang. Als de droogtijd het toelaat draaien we ons mooiste stuk ook af. Wie thuis een draaischijf heeft kan zijn gerief ook meenemen (of later komen oppikken) om thuis verder af te werken. Er zijn 11 plaatsen.

  We werken elke dag van 9.30 tot 16u. Over de middag nemen we samen een pauze.

  Klei is inbegrepen in de prijs. Op die manier kan je veel oefenen.

  Je mooiste stuk wordt bisquit gebakken.

   

  Bij annulering door de cursist ten laatste 1 maand voor de start van de cursus zal het volledige bedrag teruggestort worden verminderd met 25 euro administratiekosten.

  Bij latere annulering of niet komen opdagen van de cursist wordt er geen terugbetaling voorzien tenzij Atelier Aimée vervanging vindt. In dit laatste geval zal Atelier Aimée de cursus terugbetalen verminderd met 25 euro administratiekosten.

  CORONA voorwaarde: als de cursus omwille van opgelegde corona-maatregelen niet kan doorgaan, betalen wij het bedrag integraal terug.

   

  De Schoolstraat 12 vind je op 900m van Gent-Dampoort. Maw. het is perfect bereikbaar te voet, met fiets, bus en trein. Kom je met de auto dan kan je parkeren aan het parkje in de Achterstraat in Sint-Amandsberg (onder de bomen in groene zone). Die laatste 200m kan je te voet doen.

  De ingang van het atelier vind je door het steegje te nemen in de Schoolstraat tussen nummer 8 en 10. Je wandelt zo’n 80 m door het steegje en op je linkerkant zie je een deur. Dat is de ingang van ons gedeeld atelier

  Je brengt best je goed humeur en héél veel geduld mee.

  Een schort en minstens twee handdoeken nodig (badstof). Gemakkelijke kledij en schoenen aan die tegen een spat klei kunnen. Het is ook aangeraden om korte nagels te hebben. Dierbare ringen en armbanden laat je best thuis. Breng ook een schriftje en balpen mee!